1:1
(1:0)
67. J. Cech
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn dělil body s Třeběticemi


Branky


36. T. Gondek - 67. J. Cech
25

Třebětice nachází jistotu v krajském přeboru a po bodových výkonech přišel další těžký test v podobě utkání v Týnu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozdílné poločasy

Zápas se nesl v bojovném duchu a oba týmy chtěly naplno bodovat. První se sice dočkali branky hosté, ale třebětickou radost zkazil praporek arbitra Brycha signalizující ofsajd. Lehká nevole a následná nekoncentrovanost znamenala šanci pro domácí, kteří se ujali ve 36. minutě, kdy se prosadil Tomáš Gondek. Podle trenéra Václava Mareše nebyl sice výkon ideální, ale vedení přinesl. Druhý poločas přinesl hon hostujícího týmu za body a po hodině hry přišel obrovský tlak Třebětic, který vyvrcholil v 67. minutě. Hosté dokázali zásluhou Jaroslava Cecha vyrovnat a bylo o co hrát z pohledu obou týmů. Závěr utkání mohli získat ve svůj prospěch jak domácí, tak i hosté. Když ale selhalo zakončení obou týmů, tak se body dělily a remíza 1-1 je více než spravedlivá.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Václav Mareš - trenér: Hráli jsme doma, chtěli jsme zvítězit a získat 3 body. Bohužel se nám to nepodařilo, protože jsme narazili na velice kvalitní tým. My jsme v prvním poločase nepředvedli výkon, který bych si představoval, přesto jsme ho vyhráli 1-0 i díky neproměněných šancí hostů. V poločase jsem musel zvýšit v kabině hlas, vůbec se mi nelíbila hra směrem do předu. V druhém poločase jsme se sice herně zlepšili, přesto jsme inkasovali vyrovnávací branku. V závěru jsme měli tutovku Liškou, ale nedali jsme. Třěbětice hrály dobře a určitě si u nás nezasloužily prohrát. V tom rozpoložení, ve kterém se od samého začátku sezony nacházíme musíme být nakonec z bodem spokojeni. Máme velkou marodku a já budu doufat, že alespoň Lukáš Stoklasa bude do příštího zápasu připraven.

FK Sokol Třebětice
Marek Černoch - trenér: Mohly to být tři body, ale zároveň jeden. Sice jsme jako první vstřelili branku, ale rozhodčí jí kvůli offsidu neuznal a z následné nekoncentrovanosti z nevole jsme inkasovali. Zaslouženě jsme ale vyrovnali a v závěru zápasu měly oba týmy šanci na vítězství. Remíza tedy spravedlivá a bod s Týna bereme.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Maxa [-] , V. Dobal [-] , L. Mravec [-] (78. J. Liška [-] ) , T. Gondek [-] (67. D. Maruška [-] ) , J. Hudeček [-] , M. Račák [-] , J. Brom [-] , R. Podhradský [-] (84. P. Vařil [-] ) , L. Gutwirth [-] , J. Meidl [-]

FK Sokol Třebětice
V. Zejda [-] - O. Černoch [-] , V. Švarc [-] (82. P. Švarc [-] ) , J. Chvátal [-] (75. F. Solař [-] ) , R. Tříletý [-] , M. Trávníček [-] , V. Novák [-] , R. Nehyba [-] , M. Kelbler [-] , V. Habr [-] , J. Cech [-]

ŽK: 40. R. Podhradský , 85. L. Maxa , 92. L. Gutwirth - 31. V. Habr , 35. R. Nehyba , 73. J. Chvátal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Dunovský Karel - BRYCH Jiří, HANZLÍKOVÁ Aneta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Vojtěch Týnavský
Tip experta: remíza

Velice vyrovnaný zápas. Týnu se v nové sezóně nedaří a proti dobře hrajícím Třeběticím budou remizovat. Tipuji výsledek 2:2.

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích