1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:00

8.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po výhře další komplikace: Krumlov na domácí půdě padl s Petřínem


Branky


23

Petřín Plzeň je tým, který má oproti minulé sezóně poměrně pomalý rozjezd. Český Krumlov jest týmem, který se v letošní sezóně projevuje poměrně nevýraznými výkony. Po minulém kole to s právě s tímto celkem ale vypadalo poměrně nadějně, jelikož se jim podařilo ovládnout duel s Katovicemi. Na tento úspěch ale místní fotbalisté nedokázali navázat, a v duelu s plzeňským celkem podlehli rozdílem jedné Branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zcela rozhodl první poločas

Statisticky vzato se tato situace nestává příliš často, nicméně tentokrát k tomu opravdu došlo. Oba dva celky na své konto přidaly celkem tři branky za první poločas, což byly také jediné branky tohoto duelu.


První gól bezesporu nepotěšil 198 přihlížející diváků, jelikož se v 11. minutě prosadil Jan Vodrážka, jehož trefa poslala hostující Petřín do vedení. Hra se poté na nějakou dobu uklidnila, a měli jsme možnost sledovat poměrně vyrovnaný duel, jemuž by pro tuto chvíli bezesporu slušela remíza. Tuto hypotetickou remízu ale rezolutně odmítl ve 33. minutě Patrik Klich, Jehož branka poslala Plzeň do vedení o dvě branky. Do konce prvního poločasu dokázal snížit domácí Roman Kolář, který svou trefou ve 36. minutě upravil skóre na již konečných 1:2.

Druhá půle beze změn

Druhý poločas se pak dohrál způsobem, který nepřinesl ani na jedné straně branku, což v praxi znamenalo, že Český Krumlov utrpěl v letošní sezóně další porážku, a díky této bodové ztrátě se tým nachází na průběžném 15. místě. Naproti tomu plzeňský celek ukončil sérii tří remíz, a díky třetí výhře v letošní sezóně drží 6. pozici mezi Hořovicemi a Jindřichovým Hradcem. Český Krumlov se v příštím kole představí na hřišti Domažlic B, Petřín Plzeň změří své síly s Katovicemi



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] (46. O. Polanský [-] ) - Z. Kuna [-] , A. Parakhnenko [-] , J. Matuška [-] (80. P. Vaněk [-] ) , T. Gelnar [-] , R. Kolář [-] , M. Švec [-] , M. Matušek [-] (72. V. Kubát [-] ) , O. Matuška [-] (72. M. Trapl [-] ) , J. Kabele [-] , L. Vávra [-]

SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - Z. Šimáně [-] (72. O. Vinkler [-] ) , L. Maxa [-] (72. J. Treml [-] ) , P. Klich [-] , A. Kohout [-] , J. Vodrážka [-] (56. M. Provod [-] ) , L. Nový [-] , A. Demeter [-] (86. D. Heller [-] ) , V. Lisý [-] , J. Mudra [-] , P. Bednář [-] (86. D. Vodrážka [-] )

ŽK: 33. J. Matuška , 68. M. Matušek , 83. Z. Kuna , 84. R. Kolář , 92. O. Polanský - 35. J. Vodrážka , 75. V. Lisý , 81. O. Vinkler , 88. D. Vodrážka , 92. V. Suchý .
Počet diváků: 198. Rozhodčí: WULKAN Jakub - SEVERÝN Vojtěch, POLENA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Tomáš Korelus
Tip experta: výhra hostů

Snad nám Petřín ukáže cestu, jak na Krumlov příští týden vyzrát.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích