1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice nestačily na Starou Bělou


Branky


18

Sobotní šlágr kola se odehrál v Ludgeřovicích, kam přicestovala ve skvělé formě hrající Stará Bělá. Domácí tým měl vstup do utkání z říše snů, ale posléze se jaksi vytrácel. Ostravané díky povedenému druhému poločasu skóre otočili a po zásluze vyhráli. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli skvělý vstup do utkání

Domácí tým vstoupil do utkání velmi aktivně, za což byl záhy odměněn rychlou úvodní trefou. Bílý zachytil špatnou rozehrávku Akritidise, navedl si míč k hranici vekého vápna a nechytatelnou ránou k tyči otevřel skóre – 1:0. Zanedlouho mohl dvakrát pojistit vedení kapitán David Zbořil. V první šanci jej dokázal vychytat připravený brankář Preisner, v té druhé pro změnu mířil těsně vedle tyče. Teprve až pak se probudil i soupeř z Ostravy, který pomalu přebíral iniciativu. Stará Bělá začala více kombinovat, měla častěji míč na kopačkách, jenže k ohrožení brány se za první pětačtyřicetiminutovku nedostala, protože domácí poctivě bránili. Do kabin tak šli domácí s jednobrankovým náskokem.

 

Stará Bělá otočila skóre a zaslouženě vyhrála

Ostravané si šance schovali až na druhý poločas. Nejprve po dlouhém autu Dziži trefil Švábík tyč. Ludgeřovice se po přestávce nemohly dlouho dostat do hry, Stará Bělá je téměř k ničemu nepustila. Domácí obranný val dlouho odolával, ale pak přišla v rozmezí pěti minut rychlá smršť. Po kolmici Sýkory pláchl ludgeřovickým zadákům Dziža a hokejovým blafákem překonal domácího gólmana Waldera – 1:1. Autor vyrovnávací trefy měl podíl i na další brance, když vybojoval faul před šestnáctkou. K přímému kopu se postavil Vidiševský a krásně obstřelil obranný val – 1:2. Ludgeřovice musely vrhnout všechno do útoku. Vyrovnat mohl Bílý, ale tak dlouho si chystal balón k zakončení, až svou šanci prováhal. Rodek trefil ze standardky připravenou zeď hostů. Asi nejblíže k vyrovnání byli domácí v úplném závěru. Ludgeřovice se dožadovaly penalty po srážce jejich hráče ve vápně, rozhodčí ovšem nepískal. Nicméně akce pokračovala a hlavička Davida Zbořila už plachtila do sítě. Jenže v poslední chvíli dokázal zakročit bek Akritidis, který se nejen vykoupil z vlastní chyby u úvodního gólu, ale především zachránil svému týmu vítězství. Stará Bělá tak oplatila soupeři porážku z podzimní části. 



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
David Zbořil (útočník): "Pro nás je to velké zklamání. Ale na rovinu musím říct, že za dnešní výkon jsme si vyhrát ani nezasloužili. Naše forma je odrazem od nepovedené zimní přípravy, kdy jsme podávali špatné výkony a stejné to bylo i dnes. Zápas má 90 minut a bohužel nestačí odehrát dobře jenom jeden poločas. Je třeba si sáhnout do svědomí a spoustu věcí změnit, jinak budeme hrát jen střed tabulky"

FK Stará Bělá
Marek Lišaník (trenér): "V prvním poločase jsme nebyli moc nebezpeční, úvodní branku domácím jsme vyloženě darovali. Pak jsme se ale herně zvedli a ve druhém poločase zaslouženě skóre otočili a vyhráli. Musím uznat, že to nebylo jednoduché utkání, soupeř má kvalitní manšaft, přesvědčil nás o tom už v zimní přípravě. Za výhru jsme určitě rádi, vypadá to, že jsme na nejlepší cestě stoupat nahoru tabulkou"



Sestavy


TJ Ludgeřovice
P. Walder [-] - D. Bílý [-] , D. Fekete [-] , T. Gellner [-] (38. J. Němec [-] ) , D. Martiník [-] , M. Rodek [-] , L. Fojtík [-] , D. Zbořil [-] , T. Zbořil [-] , V. Polášek [-] , T. Müller [-]

FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - J. Jurásek [-] (87. P. Maršálek [-] ) , D. Šebesta [-] , M. Švábík [-] , T. Miškařík [-] , P. Firášek [-] , J. Dziža [-] , P. Doležal [-] , J. Vidiševský [-] , D. Kožík [-] , A. Akritidis [-] (78. K. Surovec [-] )

ŽK: 31. T. Gellner , 51. D. Bílý , 75. T. Müller - 27. J. Jurásek .
Počet diváků: 146. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - CHLEBOVSKÝ Bohumír, PORUBEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tady se mi výsledek tipuje docela těžko. Narazí na sebe dva velice kvalitní týmy a může se jednat o velmi záživný fotbal. Tipuji remízu.

Tip: remíza