P. Klimek 33. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné Pole ubojovalo těsnou výhru


Branky


33. P. Klimek (p.)
18

Souboj letošních nováčků ovládlo mužstvo z Krásného Pole, které nejtěsnějším skórem přehrálo protivníka z Albrechtic. Hosté dohrávali zápas o deseti, přesto domácím pořádně zatápěli a nebyli daleko od bodu. Leč opět doplatili na chabou koncovku.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásné Pole šlo z penalty do vedení

Úvodní pasáž příliš fotbalovosti nepřinesla, oba soupeři se teprve rozehrávali. Až poté přišly na řadu konečně i šance, nájezd Ševčíka ovšem úvodní brankou neskončil. Albrechtice mohly otevřít skóre po dvaceti minutách, kdy z přečíslení dva na jednoho mohl skórovat Klepáček, ale ideální příležitost k zakončení prováhal. Nadějně vypadal i postranní únik Tarabíka, ale ani z této šance nakonec nic nekáplo. Domácí favorit udeřil po půlhodině hry. Hosté se dopustili ve vápně faulu na pronikajícího Křižáka, za což se pískala zaslouženě penalta. Stoper Klimek s nabídkou otevřít skóre nepohrdnul, jeho nechytatelná rána do šibenice rozvlnila síť za brankářem Bočkem. Krásné Pole pak zahrozilo po výpadu Patrika Ožvoldy, ale z akce nakonec sešlo a skóre se už do přestávky neměnilo.  

 

Albrechtice šly do oslabení, přesto soupeře přehrávaly

Hosté změnili po přestávce rozestavění a chtěli domácí tým zaskočit agresivnější hrou. Jenže tyto plány vzaly po hodině hry za své, neboť brankář Boček hasil požár faulem před vápnem, za což obdržel červenou kartu a musel předčasně pod sprchy. Hra v oslabení ovšem Albrechticím svědčila a i po novém přeskupení rozestavění byli hosté nebezpečnější. Dokonce si vypracovali několik slibných příležitostí k vyrovnání. Především tutovky Šupáka volaly po gólu. Nejprve domácím bekům propadl balón do vápna a hostující středopolař si vylámal zuby na brankáři, následně v té druhé z hranice malého vápna trestuhodně přestřelil bránu. Závěr utkání přinesl na každé straně po jedné tutovce. Za domácí mohl přidat pojistku střídající Kotrla, ale jeho střelu zastavila spojnice břevna a tyče. Na druhé straně přišel brejk Albrechtic tři na dva, který táhl Simichanidis, jenže k vyrovnání tato akce nevedla. Krásné Pole mohlo tak s vypětím všech sil uhájilo hubené vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek: "Zvládli jsme náročné utkání, kdy k nám přijely naprosto odlišné Albrechtice, než ty, s kterými jsme hráli na podzim. Soupeř hrál velmi dobře i navzdory svému vyloučení. My jsme si ovšem také vytvořili několik šancí, leč hoříme v současnosti na koncovce. Oba naše jarní góly zatím vystřelil stoper. Penalta byla jasná, tady asi nebylo o čem diskutovat. Za výhru jsme určitě rádi"

FK Město Albrechtice
Zdeněk Partyš (záložník): "Navzdory porážce, která je pro nás krutá, musím kluky pochválit. I v deseti jsme ukázali, že umíme hrát fotbal. Řekl bych, že jsme byli ve druhém poločase jednoznačně lepší i fotbalovější, ale bohužel jsme opět vyhořeli na koncovce. Když nedáme ve dvou zápasech ani gól, nemůžeme pomýšlet na body. Nicméně jsem klukům říkal, ať zvednou hlavy, že příště už to snad konečně vyjde"



Sestavy


TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - J. Ševčík [-] (78. M. Adamovič [-] ) , D. Duda [-] (46. P. Ožvolda [-] ) , J. Kvak [-] , R. Křižák [-] , D. Mašlanka [-] (82. P. Kotrla [-] ) , A. Chobot [-] (64. E. Farkas [-] ) , P. Klimek [-] , Š. Plhák [-] , M. Zábranský [-] , D. Ožvolda [-]

FK Město Albrechtice
- R. Boček [-] , P. Tarabík [-] , P. Simichanidis [-] , M. Šupák [-] , P. Štencel [-] , R. Peterka [-] , A. Klepáček [-] , N. Tipoas [-] , Z. Partyš [-] , R. Pavlíček [-] (64. M. Poliak [-] ) , M. Čanecký [-]

ŽK: 55. A. Chobot - 52. P. Simichanidis , 62. M. Šupák . ČK: 64. R. Boček .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: HERDA Tomáš - IVANSKÝ Lumír, HOŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Krásné Pole bude favoritem a domácí zápas proti Albrechticím si pohlídá. Tipuji výhru domácích.
.

Tip: výhra domácích