0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 10:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Snad jen červená karta stojí za zmínku v bezbrankovém zápase


Branky


25

Oba celky před víkendovým zápasem dělily 4 příčky a 7 bodů. Na tom se nic nezměnilo ani po zápase, jelikož výsledkem střetu mezi Zručí a Lhotou skončil bezbrankovou remízou. Až v něděli se může Zruč obávat posunutí o pozici níže, pokud se jejímu nadcházejímu soupeři nepodaří obrat o body Radnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas i přes konečný výsledek nezačal vůbec opatrně. Na obou stranách se v prvních minutách vystřídalo několik nebezpečných šancí, ale zejména finálová přihrávka postrádala o kousíčky adresáta. Do zajímavé šance se ve 27. minutě hnali domácí, kteří ve dvou vyzvali do obranného snažení Pavla Sudu, jenže zpomalili natolik, že přispěchal další z hostujících obránců a velmi nadějná situace gólem nakonec nedopadla. O chvilku později už ale byla šance takřka stoprocentní, jenže domácí Pavel Korous loboval nejen přes brankáře, ale i přes bránu. 

 

Hosté se do šancí dostávali zejména centry ze stran, nebo ze standardních situací. Ovšem bezúspěšně a Zruč nulu vzadu mohla využít ve svůj další útok pár minut před přestávkou. Jenže finálovka na hranici malého vápna opět ztroskotala a poslední šanci na korekci skóre měli opět hosté ze standardní situace, kterou jim svým žlutým faulem zařídil Lang. Obrana si opět ale ve vzdušném souboji poradila.

  

Ve druhém dějství se hra moc nezměnilo. Vyložených šancí, kterých bylo v první půli poskrovnu, ještě ubylo. Přibylo osobních soubojů, centrovaných míčů a také karet. Jedna ze žlutých pak v 77. minutě přistála i na konto již jednou potrestanému Zbyňkovi Černému, který se nejdříve zúčastnil souboje na půlce hřiště, po kterém skončil na zemi, kdy následně odkopl poblíž poskakující míč zřejmě i s nohami soupeře. Rozhodčí Pastyřík až právě konání kapitána Lhoty posoudil jako nedovolený zákrok, zároveň udělil žlutou kartu. A proto že byla druhá, musel zkušený záložník opustit hřiště. A to i přesto, že se u zákroku sám zranil a jeho odchod tedy nebyl uskutečněn ihned a ven mu museli pomoci spoluhráči. 

 

Lhota se tak po zbytek zápasu musela v početní nevýhodě snažit neinkasovat, což se jí nakonec i povedlo. Zruč svou hru nechtěla úplně otevřít s možným rizikem protiútoků a tak svého soupeře spíše přišpendlila kolem šestnáctky delšími centry a zkušela to jednoduše. Výsledek ale hovoří za vše - 0:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jan Kraus, trenér: Myslím, že jsme v první půli měli rozhodnout, když jsme tam měli dvě jasné šance. Ale jinak to byl pěkný zápas z obou stran. Chtěl bych pochválit naší obranu, zejména bratry Krále a mladíka Bidzilju. To, co si na beku vůči zkušenějším klukům dovolí, bylo pěkné. Ve druhé půli se trochu přiostřilo v osobních soubojích, což pak možná méně unášeli hosté. Ale vůči rozhodčím nemám absolutně žádné výhrady, pískali na obě strany spravedlivě a myslím, že ani lhotští si nemohou stěžovat. K souboji ve druhé půli, po kterém padla druhá žlutá karta pro hostujícího kapitána... Myslím, že to bylo o tom, kdo udělá nějakou hloupost. A myslím, že právě Zbyněk Černý, který je jinak velmi zkušeným a dobrým fotbalistou, tu jednu hloupost udělal a šel ven. On byl ještě rozčílený, ale v první řadě měl být naštvaný na sebe. Uznávám ty kluky, že to hrají dobře, ale je to o té takové chvilkové hlouposti, která mnohdy rozhoduje zápas. Nám ta čtvrthodinová výhoda ale už nevyšla. Lhota to zavřela, bránila zuby nehty plichtu a je nesmysl do nich tlouct s otevřenou obranou, to prostě nejde, protože by nás potrestali. Takže si myslím, že to byla spravedlivá remíza.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Zajímavá sobota na výsledky, ale myslím, že náš výsledek je mnohem méně zajímavý, než ten na Petříně. Dobré týmy holt na Tlumačov neumí no (usmívá se). Jinak k našemu zápasu... Nebylo to dobré, ale od začátku to byl zjevný remízový zápas. Jestli jsem napočítal jednu velkou šanci domácích za celý zápas, my jsme po standardce dali tyčku, jinak toho moc nebylo a hrálo se spíše od vápna po vápno, nepočítaje standardní situace. Byl to spíše bojovný zápas, než hezký. My jsme dopředu špatní teď a tak jsem rád za to, kolik bodů už máme. Hrají mi teď lidi, kteří by loni možná nebyli ani na lavici, takže v tomto ohledu to není tak špatné. Ale tentokrát to vážně bylo na remízu. My jsme se pak ještě museli mít na pozoru, protože Zbyňa Černý dostal myslím přísnou červenou kartu, kdy už měl jednu žlutou a šel do skluzu po faulu na něj, takže to možná trochu vypadalo jako oplácení, rozhodčí říkal, že se ohnal, ale on trefil balón i soupeře. Navíc se u toho zranil on a i tak přišla od sudího druhá žlutá. Vždycky to pak vypadá, že ten jeden chybějící hráč není tak znát, ale my jsme úplně blbě zalezli, kdy jsme byli v osmi lidech mezi 4-5 domácími, neměli jsme to pobrané vepředu a zbytečně jsme se dostávali pod tlak. Takže místo abychom trochu vystoupili a hráli to na jednoho útočníka na brejky, tak jsme to úplně zabalili a domácí jak byli také neproduktivní dopředu, tak nakopávali balony a my se kolem vápna dostávali pod tlak. Takže nakonec jsem za ten bod rád. Na jaře jsme ještě neprohráli, což jsem po té zimě strašně rád a uvidíme, jestli se ještě někomu podaří se uzdravit, protože nás čeká krutý květen, kdy máme během 12 dní 5 zápasů. Tak uvidíme jak to zvládneme.



Sestavy


TJ Zruč
J. Fořt [-] - A. Boháč [-] (62. D. Sperl [-] ) , Š. Bidzilja [-] (62. P. Riedl [-] ) , A. Král [-] , P. Korous [-] , D. Mošna [-] , O. Kastelic [-] (75. O. Mašek [-] ) , R. Kubeš [-] , M. Fryček [-] , M. Lang [-] , D. Král [-]

TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - D. Fikerle [-] (90. T. Diviš [-] ) , V. Sulek [-] , P. Suda [-] , V. Suda [-] - O. Kotrnoch [-] , Z. Černý [-] , M. Kotrch [-] (80. J. Šroubek [-] ) - A. Vlček [-] , D. Křížek [-] (75. J. Eliášek [-] ) , J. Adlt [-] (46. J. Jaroušek [-] )

ŽK: 45. M. Lang , 84. D. Mošna - 14. Z. Černý , 45. A. Vlček , 67. P. Suda , 85. J. Šroubek . ČK: 77. Z. Černý .
Hráči zápasu: D. Král - P. Suda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PASTYŘÍK Tadeáš - KRŮS František, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Tomáš Ježek
Tip experta: výhra hostů

Vzhledem k postavení v tabulce doufám, že Lhota ve Zruči zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zruč se především doma umí prezentovat dobrými výkony, tipuji jejich výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza