3:1
(2:0)
68. M. Habr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DERBY: Učedník předčil učitele


Branky


7. M. Melka , 44. M. Lávička , 90. J. Pour - 68. M. Habr
26

Pěkných 260 diváků přihlíželo okresnímu derby mezi Slavojem Mýto a Sokolem Radnice, v rámci 23. kola krajského přeboru mužů. Ti viděli nakonec 4 góly, červenou kartu a radost domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Není tajemstvím, že mladý trenér domácího Mýta se učil trenéřinu také od radnického kouče a tak se chtěl jistě předvést v tom nejlepším. A jeho tým začal výtečně. Už v 7. minutě využil Hatina nepřesnou nahrávku do zadních řad hostujícího celku, vybídl napravo nabíhajícího Matěje Melku, ten se proti radnickému brankáři nemýlil a poslal Mýto do vedení. Radnicím se v první půli vůbec nic nedařilo, rozehrávka byla pomalá, mnohdy nebylo zbytí a musel se míč pouze nakopnout, což postrádalo přesnost. Mýto velmi dobře dostupovalo a ke konci prvního dějství navíc udeřilo podruhé. Dlouhý z volného přímého kopu z poloviny hřiště dopadl na velké vápno, kde jej hlavou minul Rýdl, Martin Lávička jednoduše zpracoval a sám před Tomášem Spěváčkem nezaváhal.

 

Hosty po celý zápas hnali jejich příznivci a postupem času to neslo ovoce. Po výměně stran se radničtí více a více snažili dostávat do nebezpečných šancí a pomáhala k tomu i postupná střídání svěžích hráčů. V 68. minutě pak David Kroc pro svůj tým vybojoval vratku do zápasu, když na brankové čáře vybojoval míč na jinak velmi dobře hrajícím Hereitovi, předložil jej nabíhajícímu Martinu Habrovi a ten se nemýlil. Od této chvíle byli hosté na koni a jen smůla je držela od nějaké lepší finálovky před bránu, která by znamenala srovnání. Pár minut před koncem se pak rozohnily vášně, když se po levé straně dral na zteč Aubrecht, jeho předkopnutí tečoval domácí obránce na roh, ale sudí ukázal směrem k bráně a vykopávalo se. V té době se už více bojovalo než hrálo a to nesedělo ani jednomu týmu. Nakonec poslední tečku za zápasem udělalo Mýto, když po rychlém brejku dostal míč do koncovky střídající Jakub Pour a vystřelil Mýtu výhru 3:1. Hosté se následně dohadovali o možném ofsajdu před dosažením této branky, ale sudí na to neslyšel. Naopak slyšel negativní prostoje Jana Esterky a druhou žlutou kartou v zápase jej poslal ven ze hřiště. Poslední minuty si už domácí pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Matěj Spěváček, trenér: Na derby jsme se těšili. Hrát proti dobrému týmu, který je organizovaný a proti mému učiteli panu Aubrechtovi je vždy speciální. Jsem rád, jak po taktické stránce jsme utkání zvládli. Dokázali jsme pohlídat do 70 minuty jejich útočnou sílu Kroc, Polášek a Fencl, který si nedokázali vypracovat šanci. Bohužel po naší hrubé chybě, jsme darovali branku a umožnili Radnicím, aby se herně zvedli. Naštěstí toho nevyužili a nám se podařilo po zbytek zápasu od bránit a přidat v závěru třetí branku. Náš tým musím pochválit. Zároveň musíme všichni v Mýtě smeknout a poděkovat fanouškům Radnic za fantastickou kulisu, kterou po celou dobu utkání vytvářili.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Z naší strany slabé utkání, hráli jsme pomalu a nepřesně. Brzký gól a neuhlídaná standardka určila ráz utkání. Ve druhém poločase jsme se zvedli, ale na lepší výsledek to nestačilo. Limitující pro zvrat bylo i střídání 3 hráčů pro zranění a i kluci připraveni na střídání nebyli v optimálním zdravotním rozpoložení. Snad složíme odpovídající mužstvo na středeční dohrávku s Petřínem B.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - T. Hatina [-] (81. R. Chvála [-] ) , M. Ineman [-] (71. J. Lenk [-] ) , P. Štych [-] (60. M. Smíšek [-] ) , M. Lávička [-] , M. Melka [-] (81. J. Pour [-] ) , M. Brož [-] , M. Lupáč [-] , J. Melka [-] , J. Hereit [-] , R. Lang [-]

TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - L. Aubrecht [-] , D. Fencl [-] , P. Valenta [-] (56. J. Vaščák [-] ) , M. Krč [-] , D. Krč [-] (73. M. Svoboda [-] ) , D. Rýdl [-] - Š. Huttr [-] (46. M. Habr [-] ) , J. Esterka [-] - F. Polášek [-] , D. Kroc [-]

ŽK: 20. M. Brož - 34. D. Fencl , 42. J. Esterka . ČK: 91. J. Esterka .
Hráči zápasu: M. Lávička .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - SIROVÝ Václav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Tomáš Ježek
Tip experta: remíza

Derby, které bude určitě hodně vyhrocené, skončí remízou.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Mýto se bude chtít proti Radnicím vytáhnout. Ve vyhecovaném zápase zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů