2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov na jaře stále bez bodu. Tentokrát neuspěl v Dražicích


Branky


14

Pokud se svěřenci Otakara Matouše chtěli odlepit od bojů o záchranu, tak po dvou kolech, které prohráli, museli nutně v sobotu zabrat. Čekal je navíc soupeř z Dražic, který jankovskému týmu na podzim zásluhou Kočera podlehl 0-2. Dražice ale chtěly soupeři tuto porážku oplatit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střídající střelec Běhoun

První větší šance přišla hned po třech minutách z kopaček domácích, ale Stuchlíkovo střelu z ostrého úhlu dokázal Skála vytěsnit. Ten si poradil v šesté minutě jak při rychlém výběhu, kdy odkopl míč do kopaček protihráče, tak i se závarem po následném autovém vhazování. Ve 14. minutě rozehrávali domácí přímý kop, který sice hostující Kočí odkopl, ale přímo na kopačky Fořta. Jeho střela se po několika odrazech dostala až k Horkovi, ale ten branku minul. Navíc by ale ani branka neplatila, neboť byl domácí hráč s číslem sedmnáct podle všeho v ofsajdu. Jankov přišel s první přesně mířenou ránou až po dvaceti minutách, kdy po rohovém kopu zkoušel Hofmann nůžky. Jeho pokus ale brankář Počínek chytil do náručí. Hosté působili převážně v prvním poločase křečovitě a hodně kazili. Ve 34. minutě navíc přišel nákop domácích, který se dostal k Běhounovi. Ten dostal od hostů dost prostoru, před hranicí vápna napřáhl a brankář Skála mohl jít lovit míč ze sítě. Střelec domácích navíc byl ve hře pouhých osm minut, když střídal spoluhráče Horku a hned se takhle ukázal. 

Pojistka Štechera

Na začátku druhé půle mohli hosté vyrovnat, ale aktivního Hofmanna opět vychytal Počínek. Zápas ale byl dále vyrovnanou partií a domácí dokázali kontrovat z protiútoků, které ale dlouho nedokázali využít. Definitivní tečka přišla až v 76. minutě! Svojše dokázal nadvakrát získat míč a po odrazu poslal do úniku Štechera, který poslal brankáře hostů lidově „na párek“ a potvrdil tak tři body domácím. Dražice slaví výhru 2-0 a Jankov vyšel potřetí bodově naprázdno. O co hůř, na jaře nedal ještě ani jednu branku.



Ohlasy k zápasu



SK Jankov
Web SK Jankov: Propadák v Dražicích. Jinak se sobotní vystoupení na hřišti Dražic asi pojmenovat nedá. Působili jsme křečovitě, dopředu nevymysleli zhola nic a srdnatě bojujícím domácím stačilo k výhře málo. Jejich dvoubranková výhra je ale zcela zasloužená. Definitivně jsme se tak ponořili do boje o záchranu.



Sestavy


TJ Dražice
J. Počinek [-] - M. Mareš [-] (79. D. Tůma [-] ) , M. Horka [-] (26. T. Běhoun [-] ) , M. Stuchlík [-] (84. J. Stuchlík [-] ) , R. Fořt [-] , D. Štecher [-] (82. V. Holub [-] ) , J. Svojše [-] , V. Studenovský [-] (91. E. Böhm [-] ) , M. Pražma [-] , P. Novotný [-] , M. Veselý [-]

SK Jankov
J. Skála [-] - M. Votava [-] , A. Hanzlík [-] , T. Kupka [-] , M. Bláha [-] , L. Kočí [-] , P. Borovka [-] (46. V. Jirkovský [-] ) , L. Fajtl [-] , J. Řepa [-] , D. Kočer [-] (82. J. Vokurka [-] ) , L. Hofmann [-] (82. J. Píša [-] )

ŽK: 10. R. Fořt , 27. D. Štecher , 86. T. Běhoun - 60. D. Kočer , 64. L. Kočí .
Hráči zápasu: J. Počinek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Němec Václav - ONDŘEJ Adam, TOMAŇ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Marcel Nousek
Tip experta: remíza

Jankov hodně posílil a i přes dvě porážky s Olešníkem a Protivínem čekám vyrovnaný zápas v Dražicích, který skončí též remízou.

Tip: remíza

Souboj týmů z podpalubí tabulky skončí smírem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích