DIVOČINY A PERLIČKY ROKU: 72letý střelec, inzultace sudích nebo výhra v sedmi hráčích

0

Ne vždy se zápas odehraje v klidu. A dokonce se někdy ani nedohraje... I takové události přinesla uplynulá sezóna, spolu s dalšími, nevšedními zajímavostmi. Ostatně, přesvědčte se sami!

Dohrávali v sedmi, přesto zvítězili!

Rarita! Domácí Hraničář si vyloužil od sudího postupně čtyři vyloučení - červené karty pro domácí byly uděleny v 18., 61., 65. a 90. minutě. Přesto Kubice zvítězila 2:1, v oslabení proti favoritovi, druhému celku tabulky, ani jednou neinkasovala!

 

Nařízenou penaltu mu hráč neodpustil

Zápas Sportovní sdružení Ostrá - FC Velim B, 24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C. Rozhodčí Ladislav totiž ve 44. minutě utkání ukončil, v zápise popsal, že do něj vrazil hostující hráč. "Toto násilné vražení do mé osoby způsobilo můj pád a po tomto jsem z důvodu mé psychické indispozice z důvodu obavy o své zdraví v případném pokračování utkání nebyl schopen ve výkonu své funkce rozhodčího pokračovat," uvedl mladý rozhodčí. Strčení předcházel okamžik, kdy sudí rozhodl o nařízení penalty ve prospěch domácího celku.

 

V 72 letech nastoupil k mistráku a dal gól!

Ve III. třídě na Českolipsku byl k vidění mimořádný výkon. Jiří Štěpánek nastoupil v 72 letech v dresu Skalice B proti rezervě českolipské Lokomotivy. A co víc, dokonce dal gól z penalty.

 

Sudí ukončil předčasně zápas, ale klub se zlobil: Nebyl k tomu důvod! Navrhoval opakování duelu

Nedohrál se zápas mezi Mochtínem B a Svéradicemi B v klatovské III. třídě. "Náš kapitán pronesl směrem k panu rozhodčímu v reakci na pátou inkasovanou branku z několika metrového ofsajdu řečnickou otázku: "Nechceš tu frašku raději ukončit?" Pan rozhodčí si sám odpověděl, že jo a utkání následně ukončil. K překvapení většiny účastníků i přítomných diváků," popisovali dění hosté. Neunáhlil se tentokrát sudí s ukončením utkání? Každopádně zápas se neopakoval, do tabulky se počítalo domácí vítězství 5:0.

 

Kvůli agresivnímu chování hráče rozhodčí ukončil zápas předčasně. Klid neměl ani při odchodu z areálu

Zápas mezi Merklínem a Stráží v I.B třídě Plzeňského kraje byl za bezbrankového stavu ukončen už ve 42. minutě utkání pro inzultaci rozhodčího pro napadení domácím hráčem.

 

Když se u nás chlapi poperou... Týmy se do sebe pustily, kapitáni se shodli na předčasném ukončení zápasu

Jeden z hráčů se utrhl ze řetězu a následkem byla hromadná potyčka.

 

 

DIVOČINY PODZIMU: Napadení rozhodčích nebo zloděj, který vybral týmu šatnu a ještě odjel jedním z aut


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou