1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

19.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice stahují na Lom, doma porazily Soběslav


Branky


16

Překvapivě rychlé rozuzlení mělo derby, které nám připravilo devatenácté kolo Divize A. Domácí Katovice na svém hřišti přivítaly Soběslav. Že to bude zajímavý duel, bylo jasné, ale že až tak?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka hned z kraje utkání

Druhá minuta přinesla bleskové rozuzlení celého utkání. Prosadil se Tomáš Janoch, a vyslal tak domácí do vedení. Velké nasazení z úvodních minut domácím vydrželo, a měli tak herní převahu. Ta sice nepřinesla žádné branky, ale několik pohledných šancí ano. Po první půli tak platil stav 1:0 pro domácí Katovice.

Druhá půle jako taktická bitva

Domácí do druhé půle nastoupili s několika úkoly- ubránit výhru, a dokonale krýt hostujícího Vaňka, skrz kterého umí Soběslav rozhodovat utkání. To vše se podařilo na výbornou, a po posledním zaváhání brali domácí tři body.


To jim poměrně výrazně pomohlo v boji o celkové prvenství, jelikož dosavadní lídr- Lom bodově ztratil. Katovice tak v současnosti drží druhé místo se ztrátou pěti bodů na Sokol Lom.



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Přemysl Šroub: Zvítězili jsme v derby se Soběslaví, takže můžeme být spokojení. Já jsem hlavně rad, že jsme se oklepali ze špatného výsledku na Doubravce, a po pohovoru si hráči uvědomili, že takhle to nepůjde. Nastoupili jsme s velkým nasazením a odhodláním konečně získat 3 body a odměnou nám bylo rychle vedeni, a jak se ukázalo, rozhodlo celý zápas. První poločas jsme byli jasně lepším týmem a škoda, že jsme nepřidali pojistku. V závěru nás podržel i brankář Provazník, a tak jsme se vrátili zpět na druhé místo v tabulce. Pochvala patří celému týmu.




Sestavy


SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - T. Janoch [-] , K. Cibulka [-] , J. Motl [-] - O. Kagui [-] , T. Hnídek [-] , L. Bálek [-] (93. V. Habor [-] ) , P. Kotrba [-] (68. M. Repa [-] ) , D. Bálek [-] - V. Uher [-] (93. M. Požárek [-] ) - J. Kadula [-] (83. P. Sládek [-] )

FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - V. Zeman [-] , T. Kubart [-] , J. Boháč [-] , M. Hromada [-] (68. J. Větrovský [-] ) - P. Bouchal [-] , V. Hoffmann [-] , D. Dumbrovský [-] , F. Vaněk [-] - D. Vaněk [-] (46. T. Mazouch [-] ) , T. Hájek [-]

ŽK: 39. O. Kagui , 93. P. Kotrba , 94. P. Sládek - 62. P. Bouchal , 82. D. Dumbrovský .
Počet diváků: 288. Rozhodčí: Kastl Jan - MIČAN Jan, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Dominik Síbr

Expert: Jan Mareš
Tip experta: výhra domácích

Jde o dvě kvalitní mužstva, ale Katovice určitě budou chtít napravit prohru z Doubravky. Můj názor je, že Katovice zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů