V. Uher 91. (p.)
1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.03.2023 14:30

16.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Strkanice a tři červené po závěrečném hvizdu. V Katovicích byl emotivní závěr zápasu


Branky


91. V. Uher (p.) - 47. J. Vodrážka
16

Kvalitní fotbal od týmů, které jsou v horních patrech tabulky, zastínila situace po závěrečném hvizdu sudího Klátila. Ten rozhodl v závěru zápasu o penaltě ve prospěch domácích, což mělo po ukončení zápasu nefotbalovou dohru...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednalo se o atraktivní fotbal, jak se říká nahoru - dolu. Katovický brankář měl v úvodu zápasu více starostí ve svém brankovišti, když hostující Jan Vodrážka posílal od rohového praporku jeden nebezpečný centr za druhým. Se všemi si ale poradil, a tak se mohl ukázat i domácí celek. Jenže Uher se dvakrát v koncovce mýlil. A když katovičtí ve 25. minutě rozvlněli síť, byl odmáván ofsajd. Poté se dvakrát blýskl hostující Suchý, který musel být v pozoru i proti dorážce. A když svou větší šanci ve vápně neproměnil ani Jan Vodrážka, odcházelo se do kabin za nerozhodlého stavu.

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a opět u toho byl nebezpečný roh Jana Vodrážky. Petřínský útočník centroval nebezpečně na přední tyč, kde přeslechl vybíhajícího brankáře domácí Janoch, jenž míč přizvedl a od břevna se odrazil za záda Provazníka. V 51. minutě se pak do vápna z pravé strany dostával hostující Demeter, který byl na hranici šestnáctky sražen. Hosté požadovali pokutový kop, ale hlavní sudí po radě asistenta, který měl souboj před sebou, rozhodli o přímém kopu, jelikož faul se odehrál zřejmě ještě mimo šestnáctku, do níž pak faulovaný spadl. Faulovaný hráč byl následně terčem dalších faulů, což už se petřínským nelíbilo a jasně to dávali najevo, jenže sudí do kapsy pro karty ještě sahat nechtěl. Už v 62. minutě ale musel řešit první roztržky mezi hráči, zatím slovně.

 

V 64. minutě se za obranu hostů hnal střídající Kadula, ale vyběhnuvší brankář Suchý byl u míče mimo vápno včas. První žlutou kartu pak sudí tasil až proti Kadulovi, který po odpískání kopl míč do soupeřova brankáře. Emoce se stupňovaly a začínalo se stávat pravidlem, že každý druhý souboj mezi hráči byl odpískán jako faul. Oba celky se snažily vsítil branku, ovšem blíž tomu začínaly být domácí Katovice. V závěrečných minutách létal do vápna jeden míč za druhým, až v 90. minutě nejprve domácí marně reklamovali ruku a o chvilku později zakončoval Cibulka, který byl dle sudího dojetý ve vápně Tremlem, a tak ukázal na penaltový puntík. Míč si vzal kapitán domácích Vladimír Uher a přesnou střelou k tyči nedal brankáři šanci.

 

O chvilku později sudí odpískal konec zápasu a začalo něco, co do fotbalu nepatří. Více o tom vypoví níže uvedené video nebo zápisy rozhodčího v přiložené galerii.

 

 

Vyjádření k incidentu i zápisu rozhodčího od aktérů:

Jan Vodrážka (Petřín):

Chtěl bych se distancovat od toho, co napsal pan rozhodčí do zápisu. Snažil jsem se od mého taťky udržet co největší prostor od lidí a v tom se stalo, že jsme se potahali s Tomášem Janochem. Ale rozhodně jsem jej, ani nikoho jiného neudeřil. Nechci vypadat jako nějaký magor, co buší do lidí, což ze mě nepravdivý zápis rozhodčího dělá. I z druhé strany mám stejnou reakci. Je mi z toho zle a pociťuji velký pocit křivdy.

 

Tomáš Janoch (Katovice):

Za mě se nic hrozného nestalo. Ty pěsti jsou kravina, je to tak jak říká Honza. Škoda jen, že k takové situaci vůbec došlo a hlavně, že se nestalo nic horšího.

 



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Přemysl Šroub, trenér: Petřín u nás předvedl fotbal přesně takový, jaký jsme od něj očekávali. Hodně souboje a dobře fyzicky připravené hráče. V začátku nás podržel brankář Provazník po několika závarech a rohových kopech. Poté jsme měli šance my, ale ani Uher, ani Požárek nebyli dostatečně důrazní a několikrát Petřín podržel brankář. Ve druhé puli jsme si bohužel po rohovém kopu srazili míč do vlastní branky a prohrávali. Poté jsme prostřídali pět hráčů a vrhli všechny zbraně do útoku a moc si vážím toho, že jsme nesložili zbraně a odměnou nám bylo vyrovnání z penalty v 90. minutě. Vzhledem k průběhu zápasu bod bereme.

SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér: Musím kluky pochválit! Po těch zdravotních peripetiích jsme v Katovicích odehráli velmi dobrý zápas a řekl bych, že jsme byli o kousek lepším týmem než domácí, na což se samozřejmě nehraje. Každopádně jsme se z jedné z mnoha námi výborně zahraných standardek dostali do vedení a vypadalo, že to dotáhneme do vítězného konce. Jenže v nastavení se proti nám pískla velmi přísná pentle a to hlavně v kontextu těch dvou jasnějších, které se nepískly v náš prospěch. Každopádně bod z Katovic bereme, byť k vývoji zápasu se to asi zdá být málo. Co se dělo po zápase je špatně a ani já jsem se nechoval dle bontonu, za což se rozhodčímu (byť asi chybujícímu) ještě jednou omlouvám. Co mi ale neskutečně vytáčí je fakt, že čekáme hodinu a půl než stokrát shlédne video, aby to vše celé co nejlépe popsal do zápisu a jediná pravda je tam ta, že jsem mu nadával. Všechno ostatní je jen samá lež!



Sestavy


SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - T. Janoch [-] , M. Kostka [-] , K. Cibulka [-] - L. Bálek [-] (77. D. Bálek [-] ) , P. Kotrba [-] (85. V. Habor [-] ) , P. Sládek [-] (58. J. Kadula [-] ) - V. Uher [-] - J. Motl [-] (58. O. Kagui [-] ) , J. Chylík [-] , M. Požárek [-] (58. T. Hnídek [-] )

SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - O. Vinkler [-] , P. Zajíček [-] (80. A. Urbánek [-] ) , A. Demeter [-] (75. D. Heller [-] ) , Z. Šimáně [-] (75. J. Treml [-] ) , P. Bednář [-] , J. Vodrážka [-] (80. D. Tříska [-] ) , M. Provod [-] , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , J. Tětek [-] (92. D. Vodrážka [-] )

ŽK: 71. J. Kadula , 91. D. Bálek - 90. J. Treml .
Hráči zápasu: K. Cibulka .
Počet diváků: 292. Rozhodčí: Klátil Michal - ANDRAS Lukáš, POPELKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Expert: Ondřej Bleha
Tip experta: výhra domácích

Za mne Katovice doma budou dominovat a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů