Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 16:30

21.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev z Pacova body nepřivezla


Branky


10

Při nedělním odpoledni zavítal na pacovský pažit tým z Horní Cerekve. Domácí rezervní mužstvo doplnili zkušení hráči z A-týmu a to Jeřábek, Bártů a Pražák. Kromě nich do utkání zasáhlo i několik dorostenců, z nich někteří již také pravidelně nastupují za A-tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříbrankový náskok si vytvořili domácí v první půli

V prvním dějství domácí kontrolovali hru, Horní Cerekev do vážnějších situací nepouštěli. Po úvodních dvaceti minutách proměnil šanci pacovský Poduška. Ve 36. minutě navyšoval Mauer. Na poločasových 3:0 uzavíral Plášil dvě minuty před koncem první půle.

Pacovská síť se rozvlnila jen jednou

Druhý poločas odstartoval ve stejném duchu. Skóre domácích zvýšila v 55. minutě posila z A-týmu, Bártů, který po kličce na brankáře zakončoval do prázdné brány. O osm minut později se prosadil opět Mauer, jenž prostřelil brankáře po centru od lajny.  V poslední půl hodině se začali do šancí dostávat i hosté, ale proměnili pouze jednou. Cerekvický Válek tak stanovil výsledek na 5:1. (upraveno ze zdroje: slavojpacov.cz)



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
O. Svoboda [-] (75. M. Kubů [-] ) - T. Mauer [-] , J. Poduška [-] , T. Jeřábek [-] , O. Bártů [-] (65. A. Tenkl [-] ) , J. Pražák [-] , J. Přibyl [-] , M. Dvořák [-] (65. T. Lhotský [-] ) , L. Šlechta [-] (60. J. Pražák [-] ) , M. Bezemek [-] (60. J. Rathouský [-] ) , P. Plášil [-]

SK Horní Cerekev
J. Petrák [-] - P. Chadim [-] , Š. Filsoch [-] , A. Bečica [-] (46. O. Válek [-] ) , M. Brada [-] , M. Duba [-] (76. J. Šimek [-] ) , L. Suchý [-] , J. Serbus [-] , T. Podařil [-] , M. Kůta [-] , J. Kasal [-]

ŽK: 24. M. Bezemek - 24. M. Kůta .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - MLÁDEK Ladislav (N), OŠANEC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Další zápas, který by z pohledu tabulky i herní kvality neměl být překvapením.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích