Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 15:00

17.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debakl hostů zakončil šestým gólem Křepinský


Branky


13

17. kolo přineslo velice zajímavé výsledky. Jiřice si tentokrát zastřílely šestkrát. Čejov odjíždí bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva domácí góly šest minut po úvodním hvizdu

Domácí šli do vedení již ve 4. minutě. Balon od půlky dostal jiřický útočník, který centroval před bránu, kde čekal na dorážku Dvořák. Akce se opakovala dvě minuty poté, tentokrát dorážel Jirků. Domácí hráli na brejky, hosté se snažili tvořit šance, ale to se jim bohužel nedařilo i díky neúplné sestavě.

Hosté skórovali jen jednou

Do druhé půle vešli lépe hosté, to jim ale gól nepřineslo. V 69. minutě zvýšil stav opět Jirků, který přehodil gólmana. Čejov tři minuty poté zareagoval po chybném výhozu míči za vápno. Hostující útočník zaútočil po levé straně a špičkou zakončil na zadní tyč. Po snížení na 3:1 hráli hosté otevřeně. O chvíli později se domácí mohli opět radovat. Od středového kruhu zatáhl Jůzl balon na pravé straně, pronikl do vápna a přihrál jiřickému kapitánovi. Ten už měl jednoduchou práci a placírkou k tyči zvýšil na 4:1. Domácím se v zápase hodně dařilo. Další gól přišel opět od půle hřiště, kde míč zpracoval Dvořák. Poslal ho na levou stranu na Nováka, který prošel obranu a pálil na zadní tyč. Utkání završil Křepinský do prázdné branky po centru z levé strany. Jiřice tak v tomto utkání zvítězili vysoko 6:1.



Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - V. Zach [-] (46. P. Novák [-] ) , T. Jůzl [-] , J. Dvořák [-] , M. Sadský [-] (55. J. Mihulka [-] ) , P. Příhoda [-] , M. Jirků [-] , J. Řezáč [-] , J. Vincenc [-] , M. Melmuka [-] , R. Čepl [-]

TJ Sokol Čejov
R. Matějka [-] - P. Doubek [-] , J. Rohovec [-] (46. A. Apiján [-] ) , O. Beneš [-] , M. Kaman [-] , M. Daňhel [-] , M. Urban [-] , T. Doležal [-] , L. Moravec [-] , O. Doležal [-] , J. Žáček [-]

ŽK: 25. P. Příhoda , 36. J. Vincenc - 26. O. Doležal .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SOUČEK Libor - SADSKÝ Stanislav (N), MARŠÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Zápas bude vyrovnaný, ale čekám že utkání rozhodne domácí prostředí.