5:1
(1:1)
22. T. Jůzl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev se značným rozdílem vítězí


Branky


24. L. Houdek , 58. P. Benda , 61. M. Kůta , 71. L. Suchý , 77. L. Suchý - 22. T. Jůzl
12

Za slunečného počasí přivítala Horní Cerekev na hřišti v Novém Rychnově tým z Jiřic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odpískanou penaltu hostující Zabloudil vytlačil na tyč

V úvodu utkání si domácí vypracovali několik slibných příležitostí, ovšem žádná z nich vedoucím gólem neskončila. O první gól utkání se tak postarali hosté. Po odrazu od tyče se prosadil Jůzl. Domácí přispěchali s rychlou odpovědí. Z 25 metrů se napřáhl ke střele Houdek, svoji tvrdou přízemní ránu ještě otřel o tyč a srovnal na 1:1. Před odchodem do kabin měli domácí možnost jít do vedení. Jeden z bránících hráčů zahrál v pokutovém území rukou a sudí Reich nařídil pokutový kop. Penaltu si vzal na starost jindy neomylný Duba, jenže Zabloudil tentokrát jeho záměr vystihl a střelu vytlačil na tyč.

Čtyřgólovou kanonádu odstartoval Benda

Do druhého dějství vstoupily lépe Jiřice. Sérii šancí hostů ale dokázala domácí defenzíva s pomocí vynikajícího brankáře Chadima ustát. Na druhé straně se dostal v 58. minutě do samostatného úniku kanonýr Benda, chytře obešel gólmana a otočil stav utkání na 2:1. O tři minuty později se ke střele na hranici velkého vápna dostal domácí kapitán Kůta a svůj volej nasměroval přímo do šibenice bezmocného Zabloudila. V 71. minutě se v malém vápně nejlépe zorientoval Suchý a z bezprostřední blízkosti zvyšoval už na 4:1. Stejný hráč uzavřel zápasový účet v 77. minutě, kdy umístěnou střelou překonal hostujícího brankáře popáté.



Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - M. Duba [-] , P. Benda [-] , J. Serbus [-] (75. J. Kasal [-] ) , L. Houdek [-] (80. J. Plachý [-] ) , L. Suchý [-] , M. Šimák [-] , M. Brada [-] (64. P. Chadim [-] ) , J. Havel [-] , M. Kůta [-] , A. Bečica [-]

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - J. Řezáč [-] (53. B. Bětuňák [-] ) , J. Vincenc [-] , M. Jelínek [-] (46. P. Novák [-] ) , T. Jůzl [-] , M. Jirků [-] , P. Příhoda [-] , J. Dvořák [-] , F. Klíma [-] (46. T. Jiroušek [-] ) , R. Čepl [-] , M. Sadský [-]

ŽK: 25. M. Brada .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Reich Milan - REICH Ondřej, OŠANEC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Zcela jasná záležitost pro domácí kteří potřebují body, neboť se musí držet v kontaktu s čelem tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Hovorka

Expert: Martin Kudrnáč
Tip experta: výhra domácích

Horní Cerekev druhou polovinu sezóny nezačala podle svých představ, ale proti Jiřicím se chytnou, domácí si připíšou všechny tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích