2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2023 17:30

14.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka v Pacově skončila remízou


Branky


12

V pátek odpoledne do Pacova dorazily Jiřice odehrát zápas 14. kola, který se kvůli nepříznivému počasí odložil. Oba týmy se nakonec rozešly smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvěma góly srovnali během pěti minut

První poločas měly Jiřice hodně šancí, kdyby je proměnily mohlo se jim dýchat lépe. Přesto šli právě oni v 10. minutě Dvořákovou střelou na levou do vedení. Další branku přidal sedm minut poté Klíma, který se individuální akcí od půlky prokličkoval do vápna a pálil na levou zadní tyč. Těsně před koncem prvního dějství snížil na rozdíl jedné branky domácí Kučera. Do druhého poločasu přišel Pražák, který po pěti minutách na hřišti srovnal stav na 2:2. Utkání přineslo pohledný fotbal, plný kombinací, divákům se musel líbit. Dělba bodů vyzněla spravedlivě na obě strany.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
O. Svoboda [-] - T. Kuran [-] (46. J. Pražák [-] ) , Z. Rybčák [-] (26. I. Matijko [-] ) , J. Přibyl [-] (75. L. Kubů [-] ) , J. Kučera [-] , L. Šlechta [-] , D. Přibyl [-] , R. Flígr [-] , P. Plášil [-] , M. Bezemek [-] , A. Tenkl [-] (46. J. Rathouský [-] )

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - M. Jirků [-] , F. Klíma [-] (66. J. Plaček [-] ) , V. Zach [-] (66. V. Křepinský [-] ) , T. Jůzl [-] (46. P. Novák [-] ) , P. Příhoda [-] , J. Dvořák [-] , J. Řezáč [-] (46. D. Vincenc [-] ) , J. Vincenc [-] (79. T. Jiroušek [-] ) , M. Jelínek [-] , R. Čepl [-]

ŽK: 48. I. Matijko , 77. R. Flígr - 31. R. Čepl , 54. M. Jirků .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PODOBA Tomáš - MLÁDEK Ladislav (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Hovorka

Expert: Lukáš Melichar
Tip experta: výhra domácích

Pacov na jaře doma body ztrácet nebude.

Tip: výhra domácích

Nebude to jednoduchý zápas, nicméně našim barvám věřím. Oklepeme se z minulé nešťastné porážky a na domácím hřišti body nedáme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů