P. Benda 13.
L. Melichar 47. (vl.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2023 13:00

14.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z dohrávky berou tři body domácí


Branky


13. P. Benda , 47. L. Melichar (vl.)
13

Odehrát dohrávku 14. kola v Novém Rychnově s Horní Cerekví přijela Obrataň. Oba týmy o víkendu odehrály zápasy 17. kola. Ze dvou utkání bere Cerekev šest bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Benda

Sváteční pondělí bylo ideální příležitostí pro dohrávky utkání, které se díky počasí na začátku jarní části neodehrály. Mezi nimi byl i duel Horní Cerekve s Obrataní. Utkání se odehrálo v Novém Rychnově, kde divočáci našli azyl a kde odehrají svá "domácí" utkání v této části soutěže. Zápas začal svižně, hrálo se vyrovnané utkání – více ze hry měli překvapivě obratanští. To se změnilo ve 13. minutě, kdy se prosadil kanonýr Benda. Míč trefil parádně, jeho volej skončil pod břevnem bezmocného brankaře. Další průběh první půle patřil spíše domácím, do větších šancí se ale nedostali, a tak šli do druhého poločasu s nejtěsnějším možným náskokem. Druhých pětačtyřicet minut nezačalo pro hosty šťastně, když si ve 47. minutě nebezpečný centr srazil Melichar hlavou do vlastní sítě. Několik nebezpečných situací před hostující brankou vyřešil Vilímek. Utkání se víceméně dohrávalo, bylo znát, že obě mužstva mají v nohou sobotní utkání 17. kola.



Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - M. Duba [-] , Š. Filsoch [-] (46. J. Kasal [-] ) , J. Serbus [-] , V. Hrdina [-] (87. M. Martínek [-] ) , J. Plachý [-] (53. J. Šimek [-] ) , M. Šimák [-] , M. Brada [-] , P. Chadim [-] , M. Kůta [-] , P. Benda [-]

SK Obrataň
F. Vilímek [-] - L. Vlach [-] (80. A. Pařil [-] ) , J. Přibyl [-] , R. Doležal [-] , D. Kudrnáč [-] , P. Fišer [-] , F. Tomovič [-] (24. M. Plášil [-] ) , P. Kudrnáč [-] , J. Pavelec [-] , L. Melichar [-] , O. Pražák [-]

ŽK: 60. P. Chadim , 69. M. Brada .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Reich Milan - REICH Ondřej, OŠANEC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Hovorka

Expert: Lukáš Melichar
Tip experta: výhra hostů

Překvapení 14. kola.

Tip: výhra domácích

Domácí se po nezdaru z minulého kola budou chtít rychle vzpamatovat a získat důležité body v boji o titul. Jasná výhra domácích, minimálně dvoubrankovým rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích