1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 10:15

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany si rozdělily body s Žabovřesky


Branky


17

V rámci 5. kola OP zavítaly do Borovan Žabovřesky. Před utkáním měla obě družstva shodně 4 body a podobnou formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Langer otevřel skóre

V úvodních minutách hosté čekali nápor domácích, ale opak byl pravdu. Hosté měli více míč na svých kopačkách avšak domácího brankáře neohrozili. Od 15. minuty se hra vyrovnala a byli to domácí, kdo se snažil vsítit první branku utkání. To se jim povedlo ve 36. minutě, kdy po pěkném centru nikým nehlídaný D. Langer hlavou nedal Škaroupkovi šanci. 1:0 Do poločasu se již nic důležitého nestalo a tak do kabin šli spokojenější domácí.

Novák hlavou srovnal skóre

Druhou půli se hosté hnali za vyrovnáním a domácí využívali okének v hostující obraně. Ale buďto jim stál v cestě skvěle chytající Škaroupka nebo netrefili zařízení. 10 minut před koncem hosté vysunuli stopera Hrabčáka na hrot a jak se později ukázalo byl to skvělý taktický tah nezkušeného trenéra Mádla. Po vyhraném souboji se Hrabčák dostal do zakončení, které dokázal Svoboda se štěstím vyrazit na roh. Rohového kopu se ujal Horský a posadil ho na hlavu Nováka, který nekompromisně zavěsil a v 85. minutě vyrovnal na 1:1. Domácí se již z toho šoku neprobrali a hostům bod stačil.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žabovřesky
Martin Kudláček (hráč): Na začátku utkání jsme si přál 3 body, ale po průběhu utkání bod beru. Myslím si, že remíza je spravedlivá i když domácí měli více šancí a více ze hry. První půlku jsme prospali a prohrávali, ve druhé půli se hra zlepšila a dokázali jsme Pavlem Novákem vyrovnat. Výborně zachytal Martin Škaroupka a v poli předvedl nadstandardní výkon Víťa Hrabčák. U hostů se mi líbil výkon D. Langera a N. Bujnovského. Za zmínku stojí též výkon M. Račáka, který v 53 letech odehrál utkání s přehledem a má přínos pro svůj tým.



Sestavy


FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - D. Langer [-] , B. Němec [-] , J. Alexa [-] , D. Holčík [-] - M. Pečman [-] , L. Ebenhöh [-] , J. Vodhánil [-] , M. Blažek [-] , N. Bujnovský [-] - J. Marek [-] -

TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - T. Hála [-] , V. Hrabčák [-] , D. Lukač [-] , P. Schacherl [-] - J. Pilný [-] , D. Ryneš [-] , M. Velík [-] , J. Horský [-] - P. Novák [-] , M. Kudláček [-]

ŽK: 44. P. Schacherl , 83. M. Kudláček , 85. P. Novák .
Hráči zápasu: D. Langer - M. Škaroupka , V. Hrabčák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - VELICKÝ Lukáš (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích