O. Chalupa 4. (vl.)
D. Lafata 44.
J. Toth 77.
3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník byl nad síly Junioru


Branky


4. O. Chalupa (vl.) , 44. D. Lafata , 77. J. Toth - 71. T. Bílý
15

Trefil se i David Lafata.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhý mistrovský zápas zajížděli Strakoničtí na půdu lídra soutěže do Olešníka s cílem se pokusit uhrát nějaký ten bodový zisk, což vzalo za své již v 5. minutě, kdy domácí rozehráli do vápna zkrácený rohový kop a v nepřehledné situaci si hosté nešťastně srazili míč do vlastní branky - 1 : 0. Domácí byli při chuti, míč si šoupali z nohy na nohu a dostali Junior do role, že jenom soustředěně bránil a za celý poločas jej nepustili do žádného zakončení. Domácí sice měli velkou převahu, ale do poločasu stříleli jen z větší vzdálenosti, které Lízal pochytal. V závěru poločasu přišel od domácích centr do vápna, kde nejvýše vyskočil Lafata a rozvlnil síť podruhé - 2 : 0.

 

Druhý poločas začal opět převahou domácích a po 20 minutách hostující trenér šáhnul do sestavy, kdy poslal v krátkém sledu hned 3 hráče z lavičky náhradníků a hru hostí dosti oživili. V 69. minutě první zdařilá akce hostí byla perfektně zakončená Tomem Bílým a stav se měnil 2 : 1. Strakonická hra se začala zvedat, ale i tak převaha domácích byla patrná. V 78. minutě Toth se dostal za obranu a lobem přes Lízala dává na rozdíl dvou branek -  3 : 1. V poslední desetiminutovce hosté domácí hodně zlobili a v 87. minutě po dlouhém výkopu Lízala si přebral míč Bílý, dostal se až před golmana, který mu střelu stačil vyrazit a dorážku Děda obránce zblokoval. 

 

AUTOR: JIŘÍ CIBULKA

Stats

Rohy :     7 : 0

Střely mimo branku :  2 : 1

Střely na branku :  6 : 2



Sestavy


FK Olešník
P. Tomášek [-] - D. Lafata [-] , J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , J. Vonášek [-] , R. Szó [-] , J. Martinec [-] (70. M. Beko [-] ) , M. Miklík [-] , P. Hezoučký [-] , L. Vojta [-] (60. T. Vrážek [-] ) , J. Toth [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - P. Rybák [-] , D. Doležal [-] (66. Š. Vondrák [-] ) , M. Rozhoň [-] , J. Máška [-] (82. J. Zábranský [-] ) , K. Krejčí [-] (66. D. Míčka [-] ) , O. Chalupa [-] (56. T. Děd [-] ) , R. Zahrádka [-] , J. Smola [-] , O. Kafka [-] , T. Prajzler [-] (23. T. Bílý [-] )

ŽK: 74. R. Szó .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - VOTAVA Pavel, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích