2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina udolala outsidera až gólem v nastavení


Branky


20
Vřesina jakožto horký aspirant na postup se neskutečně nadřela proti outsiderovi soutěže. Poslední Slovan Ostrava sahal po senzaci, jenže v nastavení rozhodl ostravské derby Šimon Gelnar, čímž zachránil svůj tým od ztráty bodů. 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým nastoupil do zápasu v hodně improvizované sestavě, protože řada hráčů podzimní základní sestavy chyběla z důvodů zranění či nemocí. Na výkonu mužstva to bylo znát, celkově byla úvodní pasáž střetnutí hodně poznamenána jarní nerozehraností obou celků. Hrálo se spíše v prostoru mezi oběma vápny a dlouhou dobu se žádné větší šance nerodily. Hosté se postupem času domácí Vřesině vyrovnali a trpělivě čekali na svou chvíli, která přišla po necelé půlhodině hry. Špatnou vřesinskou rozehrávku zachytil Koukal a střelou doprostřed brány propálil domácího brankáře Simkaniče – 0:1. Inkasovaný gól donutil domácí začít konečně hrát a s přibývajícími minutami přebírali otěže na své kopačky. Do poločasu si Vřesina alespoň vypracovala jednu větší šanci, kdy po standartce Hruzíka trefil Zvonek hlavou spojnici břevna a tyče. Slovan Ostrava odcházel do kabin s vedením o gól, který držel až do 51. minuty, kdy srovnal stav prudkou střelou Antonín Hruzík – 1:1. Vyrovnání přišlo v pravý čas, od té chvíle začala diktovat tempo hry Vřesina a Slovan se dostal pod tlak. Domácí tým si od té chvíle vypracoval několik slibných příležitostí k otočení skóre, ale koncovka byla žalostná. Své velké šance téměř do prázdné brány nedokázali zužitkovat Wilk, Kozelský ba ani střídající Strohalm, protože v cestě jim stál vynikající výkon mladičkého brankáře Sleczky. Ten se stal navíc v 88. minutě hrdinou. Po faulu v šestnáctce na domácího Kozelského se pískala penalta, kterou kopal Wilk, ale Sleczka se opět vyznamenal a penaltu chytil. Když už to vypadalo, že zápas skončí remízou a že si ostravský Slovan připíše senzační bod do tabulky, přišla na řadu velmi nenápadná střela Gelnara, kterou nikdo nečekal a ta šťastně zapadla k tyči a zajistila domácí Vřesině velmi šťastnou výhru – 2:1. Hostující hráči Slovanu Ostrava tak odcházeli ze hřiště hodně zklamáni, protože po dlouhé době mohl jejich tým urvat nějaký ten bod do tabulky, ale nakonec z toho byla zase porážka.



Ohlasy k zápasu


FC Vřesina
Petr Dombrovský (trenér): "Jsme rádi, že máme zápas se Slovanem za sebou. Každý si řekne, že je to jasný zápas, ale opak je pravdou. Soupeř je velmi nepříjemný, kouše, jde do toho po hlavě, protože nemá už co ztratit. Dnes jsme se o tom sami přesvědčili a vyhráli opravdu se štěstím. V kontextu s výsledkem Kravař pro nás jen dobře."

TJ Slovan Ostrava
Jan Nevola (předseda oddílu): "Osobně jsem čekal od Vřesiny trošku více. Poměrně dlouho jsme s nimi hráli vyrovnaný zápas. Za sebe řeknu, že bychom si za dnešní výkon remízu zasloužili. Ale bohužel se to v závěru otočilo proti nám a Vřesina díky tomu šťastně vyhrála."



Sestavy


FC Vřesina
D. Simkanič [-] - M. Kozelský [-] , M. Majkut [-] , T. Wilk [-] , A. Hloušek [-] , J. Novák [-] , A. Hruzík [-] , L. Uhlík [-] (70. J. Strohalm [-] ) , J. Zvonek [-] , T. Hruzík [-] , J. Pokorný [-] (46. Š. Gelnar [-] )

TJ Slovan Ostrava
F. Sleczka [-] - M. Saidi [-] (68. T. Vráždil [-] ) , M. Bláha [-] , V. Mooc [-] , A. Sýkora [-] (77. A. Šindler [-] ) , L. Ciesarik [-] , T. Pastrňák [-] , D. Koukal [-] (60. T. Bagi [-] ) , L. Tydlačka [-] , J. Holcman [-] , M. Slezák [-]

ŽK: 44. L. Uhlík , 58. A. Hloušek - 21. M. Saidi , 37. M. Bláha , 58. J. Holcman , 88. V. Mooc .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Galásek Michal - ZÁVODNÝ Vít, KUBÁČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích