0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2022 18:00

30.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V posledním přeštickém zápase v divizi nepadaly pouze branky ale i červené karty


Branky


11

Od tohoto zápasu se očekávali zajímavé věci. Důvodem byly zajímavé věci, které se ale staly mimo fotbalový trávník. Každopádně domácí šli s tím, nerozloučit se se sezonou 2021/22 s ostudou po tom všem, co se v klubu dělo. Jejich cíl, po odchodu některých hráčů z klubu, bylo zachránit divizi i pro další soutěžní ročník, cíl splněn. Hosté chtěli odehrát tuto sezonu bez porážky. Po třech letech, kdy jim to kazily mimofotbalové věci, se radují už nějaký ten pátek z titulu a postupu do ČFL. Jak vypadal mimořádně středeční zápas v areálu Slavoj Mýto si můžete přečíst v článku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zatím pouhé bití do mýtské zdi

Průběh prvního poločasu byl asi předvídatelný. Přeštice bušily do obranného bloku Mýta. Domácí se jen zřídkakdy dostali do šance. Po občerstvení  u střídaček se dostal do individuální akce Böhm, který přešel přes dva hráče a míč nabídl Kramlovi, který ani z druhého doteku nepropálil míč do sítě. Následovala série rohových kopů, ale ani ty brankou neskončily. Ve 37. minutě se dostal do golovky Vohrna, ten ale napálil pouze připraveného Vilda. Za dvě minuty se stala podobná situace, tentokrát do Vilda pálil Kraml. 

Nakonec padaly nejen branky

Do druhého poločasu vystřídal Heger Böhma. A první šanci měli opět hosté. Šanci Vohrny zblokoval Hereit. Následoval rohový kop, který ale proletěl vápnem. V 50. minutě dostal žlutou kartu Arzberger, který nakonec nastoupil až za osm minut, za ,,Neoprávněně vstoupil na hrací plochu v nepřerušené hře a zastavil míč směřující za brankovou čáru ještě na hrací ploše”. (citováno ze zápisu o zápase - pozn. redakce) Za dvě minuty měli hosté další dvě golovky po centru z volného kopu. Do další šance se dostali po centru i domácí, respektive Melka hlavičkoval na zadní tyči, Rojík byl ale připraven zasáhnout. V 65. minutě letěl míč křížem z kopačky Hegera na Šmídla s Arzbergerem. Druhý jmenovaný stál v ofsajdu a tak přenechával míč svému parťákovi, pomezní sice mávala ofsajd, ale hlavní rozhodčí vyhodnotil situaci správně a nechal hru dál plynout, Šmídl nahrál před bránu Kramlovi, kterému míč poskočil v poslední chvíli na holeň. Poté ale dostal za kecy na adresu rozhodčího žlutou kartu Vileta. To by nebylo nic, kdyby dostal Vileta za pár minut žlutou další, tentokrát za zpomalení Štípka. Oslabil tak svůj tým 25 minut před koncem utkání. Ale přesilovka vydržela Přešticím pouhých deset minut. Arzberger se pokoušel ve vápně soupeře o nůžky, míč stačil odhlavičkovat před kopačkou Nový a ten utrpěl zásah do hlavy. Následovala druhá žlutá karta, odchod do kabiny a srovnání početních sil na hrací ploše. V 83. minutě dostal míč na kraji vápna Patrik Šmídl a dostal také mnoho času si míč připravit a zamířit. Od zadní tyče se míč odrazil do sítě za Vilda - 0:1. A za 5 minut po volném přímém kopu z kopačky Mudry se prosadil Václav Heger - 0:2. Dvě branky a obě vstřelili střídající hráči. 

Mýto je tedy zachráněný a nejlépe skončí na momentálním desátém místě. Přeštice jak už je známo pár týdnů, získávají titul a stávají se mistrem divize, od nové soutěže se na ně mohou těšit týmy z ČFL. 



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - M. Pfeifer [-] (65. M. Smíšek [-] ) , M. Lupáč [-] (65. S. Mackovič [-] ) , M. Nový [-] , M. Buršík [-] (87. J. Lenk [-] ) , D. Skopový [-] (87. P. Bejček [-] ) , M. Brož [-] , K. Vileta [-] , J. Melka [-] , J. Hereit [-] , M. Melka [-]

FK ROBSTAV
J. Rojík [-] - O. Chocholoušek [-] , A. Beránek [-] , S. Böhm [-] (46. V. Heger [-] ) , D. Štípek [-] (87. T. Vilček [-] ) , T. Přibáň [-] (58. T. Arzberger [-] ) , M. Vohrna [-] , B. Havel [-] (58. L. Mudra [-] ) , D. Kraml [-] , M. Končal [-] (58. P. Šmídl [-] ) , F. Vacovský [-]

ŽK: 56. M. Brož , 65. K. Vileta - 50. T. Arzberger , 54. M. Končal . ČK: 67. K. Vileta - 78. T. Arzberger .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Šiška Pavel - KŘÍŽ Lukáš, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Po situaci, která rezonovala lokálními médii mezi Mýtem a bývalým trenérem či sponzorem klubu, jež je stejnou osobou, která sponzoruje hosty, budou mít Přeštice jediný cíl... Snad se utkání dohraje v klidu, i když si myslím, že se Přeštice budou chtít přiblížit třeba i desetigólové hranici.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů