V. Habor 91.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2022 18:00

28.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice první porážku v soutěži nepřipustily ani v Dudák aréně


Branky


91. V. Habor - 80. M. Končal , 84. V. Heger
17

Katovice doma v Dudák aréně prohrály v této sezoně pouze jedinkrát, když nestačili na Lom. Přeštice vedou suverénně tabulku, postup do ČFL už mají jistý. Teď jim jde už pouze o to, jestli zvládnou dohrát sezonu bez porážky, porážka je mohla čekat právě v Katovicích, kde se mohou chlubit vysokým počtem fanoušků každý zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezchybní brankáři na obou stranách

První zákrok měl domácí brankář, pokus přeštického hráče zvládl pohlídat. Domácí nezůstávali pozadu, do šance se dostali i oni, ale jejich pokus skončil těsně vedle brány. Ve 22. minutě se dostali do zajímavé šance katovičtí, ale hosté stihli včas míč odkopnout z vápna. Přeštice se snažily proniknout do vápna Katovic především centrama, které si ale dokázal pohlídat Švehla. Na druhé straně byl bezchybný Švihořík. 

Branky nakonec začaly padat až v závěru

Úvod druhého poločasu byl opatrný, ani jeden tým nechtěl dostat rychlou branku po příchodu ze šaten. Až v 57. minutě se dostali do dvojité šance domácí. Po centru vychytal Švehla nejprve, poté také dorážku takřka do prázdné brány z malého vápna Kadulu. Po krásné individuální akci se do šance dostal Arzberger, ale vynikající Švehla se činil. V 78. minutě se dostal odražený míč na vápno k Matějovi Končalovi, který propálil svou dělovkou vše a míč se zastavil až v síti - 0:1. Švehla byl tentokrát bez šance. Aby toho nebylo málo, Kotrba dostal po skluzu do protihráče druhou žlutou kartu a tak jeho stopy směřovali do kabiny. Za tři minuty zvyšovali hosté už na 0:2. Odvrácený míč vrátil hlavou do vápna Štípek a míč letěl na připraveného Václava Hegera, který přeloboval hlavou Švehlu - 0:2. A za minutu mohla padnout další branka. Tentokrát míč skončil těsně vedle brány. Pět minut před koncem mohli domácí utkání ještě zdramatizovat, míč ale skončil pouze na tyči. Katovičtí se nakonec snížení dočkali. Po centru si obránci Přeštic nepohlídali Vasyla Habora, který hlavou překonal brankáře soupeře - 1:2. Poslední šanci na vstřelení branky měli domácí, ale toho nevyužili. 

Domácí tak prohráli podruhé v této sezoně na svém hřišti, Přešticím stačí už pouze dvě vítězství od toho, aby se mohli chlubit neprohrou v celé sezoně. 



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Trenér Přemysl Šroub: Proti lídrovi tabulky jsme podali výborný výkon. Bojovali jsme a vytvořili si víc šancí. Nastřelili dvakrát tyč a nedali gol ani z malého vápna. Mrzí mi to hlavně za kluky. Zasloužili si lepší výsledek, ale nedá se nic dělat. Já je musim pochválit, dřeli na maximum a takto když odmakáme každý zápas, tak vždycky budu spokojený bez ohledu na výsledek. Převažuje samozřejmě zklamaní z prohry, ale musíme to hodit za hlavu a dobře se připravit na derby s Dynamem.




Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - T. Hnídek [-] , J. Chylík [-] - J. Kadula [-] , T. Janoch [-] , P. Kotrba [-] , J. Motl [-] , D. Pavlovič [-] (79. D. Bálek [-] ) , L. Bálek [-] (79. M. Repa [-] ) - V. Uher [-] , M. Požárek [-] (74. V. Habor [-] ) -

FK ROBSTAV
J. Švihořík [-] - A. Beránek [-] , F. Vacovský [-] , T. Arzberger [-] (74. M. Vohrna [-] ) , L. Mudra [-] (74. M. Končal [-] ) , D. Štípek [-] (85. T. Půta [-] ) , T. Přibáň [-] , P. Šmídl [-] (64. S. Böhm [-] ) , D. Kraml [-] (85. T. Vilček [-] ) , O. Chocholoušek [-] , V. Heger [-]

ŽK: 72. D. Pavlovič , 77. P. Kotrba - 55. D. Kraml , 72. T. Přibáň . ČK: 82. P. Kotrba .
Počet diváků: 391. Rozhodčí: Koranda Tomáš - JANÍČEK Marek, ŽUREK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Matěj Rybař

Expert: Dan Houdek
Tip experta: výhra hostů

Přeštice kádrem převyšují divizi, v brance dva vynikající golmani, zaváhaní přijde pokud ještě neskončily postupové oslavy, tímto gratuluji k postupu, hráčům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů