Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 10:15

23.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V hlavní režii plzeňský Petr Zajíček


Branky


18

Zápas dvou týmů patřící do horní části tabulky. Očekával se velmi soubojový zápas, který mohli diváci nakonec vidět. První dějství nebylo moc koukatelné. Souboj dvou Zajíčků ovládl ten plzeňský, který nasázel v tomto zápase hattrick. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozkouskovaný první poločas

V 8. minutě se smolně zranil domácí Trojovský kterého nahradil Vinkler, v téže minutě dostal za nějaké průpovídky žlutou kartu hostující trenér. V 18. minutě se objevil samotný Zajíček před klatovským brankářem, hostující obránce ale včas zakročil. V 21. minutě se po chybě v klatovské obraně dostal do úniku Petr Zajíček, kterou svou šanci patřičně využil - 1:0. Ve 30. minutě pískal žena v černém nepřímý kop ve velkém vápně hostů po kontroverzní malé domů. Petřín této příležitosti nevyužili a míč skončil v rukou brankáře. První poločas se odehrával ve velmi rozkouskovaném režimu. Málokterá rozhodnutí slečny v černém se obešla bez dalších výjevů nejen na hřišti. 

Zajíček zkompletoval hattrick

Do druhého poločasu šli hosté s jedinou změnou, Jandu nahradil Prančl. Už v první minutě druhého poločasu se dokázali prosadit domácí, míč se ale předtím dostal už do zámezí. V sedmé minutě druhého poločasu domácí navýšili náskok v utkání. Po odrazu hostujícího hráče se dostal Vodrážka za obranu Klatov. Pomezní rozhodčí vztyčil praporek, hosté přestali hrát a domácí šli do brejku, Petr Zajíček dostal míč do prázdné branky metr od brankové čáry a strhla se rozepře. Po konzultaci mezi rozhodčími byla branka uznána - 2:0. V 58. minutě se po zakončení Lukeše klatovští k rohovému. Po rohovém kopu byl ve vápně nejdůraznější Adam Vacek - 2:1. Sníženo a hosté začali tlačit svého soupeře. Po hodině hry se dostal do hry Kotěšovec s Bendlem. Zanedlouho se plzeňský Šimáně hnal do zakončení, jeho pokus zneškodnil klatovský obránce. V 69. minutě to bylo opět o dva góly. Po nahrávce před prázdnou bránu se prosadil střídající Petr Bendl - 3:1. Na rozhodčí poté vyběhli klatovský brankář, který byl za svůj výlev odměněn žlutou kartou. Za tři minuty padla další branka! Míč dostal plzeňský Petr Zajíček, obešel projíždějícího klatovskýho Vacka a míč poslal mezi nohama do sítě - 4:1. Hattrick byl na světě. V závěru se dostali do gólovky klatovští, po nahrávce Zajíčka u brankové čáry se míč dostal za bránu Edelmana. Petřínští získávají po měsíci všechny tři body z utkání, klatovští okusují porážku po více než měsíci. Pokud zítra rezerva Budějovic zvítězí na hřišti Jindřichova Hradce nahradí tak Klatovy na druhém místě. 



Sestavy


SK Petřín Plzeň
D. Edelman [-] - P. Bednář [-] , M. Trojovský [-] (8. O. Vinkler [-] ) , P. Škarda [-] (83. M. Fikrle [-] ) , P. Klich [-] , J. Vodrážka [-] (65. P. Bendl [-] ) , Z. Šimáně [-] , D. Heller [-] (83. M. Štefl [-] ) , P. Zajíček [-] , A. Kohout [-] (65. L. Kotěšovec [-] ) , M. Provod [-]

SK Klatovy 1898
T. Novák [-] - M. Lukeš [-] , J. Sojka [-] , A. Vacek [-] , J. Zajíček [-] , Z. Krejčiřík [-] (76. L. Marek [-] ) , M. Mészáros [-] (82. M. Barborka [-] ) , M. Janda [-] (46. A. Prančl [-] ) , M. Marek [-] , M. Šoul [-] , A. Aizner [-] (60. J. Brabec [-] )

ŽK: 59. P. Bednář - 27. M. Janda , 44. M. Lukeš , 70. T. Novák , 79. M. Mészáros .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PACHTOVÁ Michaela - MELNIČUK Vladimír, MUDRA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Jan Zajíček
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že potvrdíme roli favorita. A díky naší jarní formě dokážeme v Plzni vybojovat 3 body. Vyhrajeme 2:3.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů