1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 10:00

14.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenice uhrála na svém hřišti remízu s Jiřicemi


Branky


5

Ve 14. kole OP Pelhřimov přivítala rezerva Kamenice nad Lipou na svém hřišti mužstvo Jiřic, které přijelo navázat na své předchozí vítězství, ve kterém porazilo Kamenici o sedm branek. Za to domácí by chtěli na toto utkání zapomenout a především před vlasními fanoušky tut porážku odčinit. Toto utkání slibovalo fanouškům vyrovnaný a napínavý souboj. K překvapení hostujícího celku se toto utkání odehralo netradičně na umělém povrchu vedle hlavního hřiště domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v závěru poločasu poslal do vedení Vincenc

Od prvních minut úvodního dějství se odehrávalo vyrovnané utkání a obě mužstva vynikala především kvalitní obranou, což mělo za následek malý počet střeleckých příležitostí. První zajímavou šanci si vypracovali hosté, ale domácí brankář Hadač tuto příležitost dokázal zneškodnit. Za zmínku stojí pokusy domácího Mifky nebo hostujícího Vincence, ale ani jedna z těchto střel nepřinesla gólovou radost. První se ze vstřelené branky přece jenom radovali hosté, když rychlý protiútok zakončil těsně před koncem prvního poločasu Vincenc. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:1 pro Jiřice.

O vyrovnání se postaral Tetiva

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí, z čehož pramenila také převaha v držení míče a vytváření brankových příležitostí. Jiřice se nemohly úplně dostat do utkání a tak spíše bránily. Vytvořené šance Chvály či Zdeňka brankou neskončily. O vyrovnání se až dvacet minut před koncem postaral Tetiva, jenž dokázal odražený míč procpat mezi tři tyče hostující svatyně. Zbytek utkání se hra spíše přerušovala a oba týmy nechtěli prohrát. Nakonec se tedy rozešli smírně a utkání skončila spravedlivou a zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček: "Dokázali jsme se poučit z chyb z minulého týdne. Z obranou fází jsem spokojený. Do útoku nám ale něco scházelo. Možnosti jsme měli a mohli zápas otočit, ale scházela nám lehkost. Chtěli jsme vyhrát a asi jsme měli, ke třem bodům o malinko blíž. Soupeř ale také odehrál dobrý zápas a tak je nakonec ta remíza vcelku spravedlivá."




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Hadač [-] - P. Klusáček [-] , J. Pfaur [-] , M. Strašík [-] , O. Vacovský [-] - O. Joza [-] , J. Tětiva [-] , P. Zdeněk [-] , J. Ira [-] (75. M. Jirsa [-] ) - M. Chvála [-] (75. O. Přívratský [-] ) , L. Mifka [-] (59. L. Dedera [-] ) -

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - V. Křepinský [-] (46. M. Petřík [-] ) , D. Vincenc [-] , J. Plaček [-] , M. Jirků [-] , M. Hájek [-] , P. Pech [-] , V. Zach [-] , J. Vincenc [-] , J. Dvořák [-] , P. Novák [-]

ŽK: 17. J. Tětiva , 31. P. Klusáček - 15. M. Jirků , 42. M. Hájek , 80. P. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOLEJŠ Adam - FILÍPEK Tomáš (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Šmíd Vojtěch

Expert: Filip Tomovič
Tip experta: výhra domácích

Vyhraje Kamenice, která využije domácího prostředí a to jí pomůže.

Tip: výhra domácích

Po debaklu z minulého týdne se budou měnit role. Tentokrát to budou Jiřice které si trošku zhorší bilanci. Domácí vyhrají minimálně o 4 trefy.

Tip: výhra domácích

Kamenice bude chtít odčinit debakl z minulého kola a Jiřice pojedou domů s prázdnou.