V. Zach 40.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 12:00

13.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání mezi Speřicemi a Horní Cerekví skončilo remízou 1:1


Branky


40. V. Zach - 31. J. Serbus
9

Ve 13. kole OP Pelhřimov přivítaly Speřice na svém hřišti dosud neporaženou Horní Cerekev, která přijela navázat na přesvědčivý výkon proti Černovicím. Naopak domácí chtěli využít domácího prostředí a urvat všechny body na svou stranu, zároveň chtěli být jistě prvním týmem, který získá "skalp" Horní Cerekve.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre utkání otevřel Serbus

První poločas přinesl vyrovnanou hru, která byla přívětivá na brankové příležitosti. Hosté se snažili předvádět sobě vlastní kombinační hru, které ovšem chyběla kvalita ve finálním řešení. Domácí spoléhali spíše na svou rychlost a tedy využívání rychlých protiútoků. Těchto šancí měli domácí mnoho, ale vždy ztroskotali na skvěle chytajícím Chadimovi, který dokázal zneškodnit velké množství střel soupeře. První branku utkání vstřelil ve 31. minutě Serbus, který si na vápně posunul míč na pravou nohu a vymetl krásně levou šibenici. Domácí se prosadili ve 40. minutě, kdy využili jednoho z rychlých protiútoků a domácí útočník Zach se nemýlil. První poločas byl vyrovnaný, ale více příležitostí měli přece jenom domácí. Do kabin se tak odcházelo za vyrovnaného stavu 1:1.

Druhý poločas další branku nepřinesl

Hned v prvních minutách druhého dějství předvedl opět skvělý zákrok Chadim, který z blízkosti zneškodnil střelu k tyči. Prvních deset minut čelili hosté obrovskému tlaku, kdy domácí zahrávali nejměné čtyři rohové kopy. V druhém poločase lehce opadlo tempo hry, ale přece jenom mohli fanoušci vidět slibné situace na obou stranách. Největší příležitost domácích byla, když nikdo nedokázal dosáhnout na míč, který mířil před prázdnou bránu. Jednalo se tak o velké štěstí mužstva z Horní Cerekve. Právě u hostujícího mužstva měl velkou šanci Jakub Chadim, ale jeho pokus o přehození brankáře skončil nad bránou domácí svatyně. V druhém poločase měli domácí více ze hry a poprvé v této sezóně tak dokázali Horní Cerekev takto výrazně v druhém dějství potrápit. Tento tahák 13. kola tak skončil remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Cerekev
Martin Duba: „Pro nás strašně těžký venkovní zápas. Chybělo nám několik hráčů, kteří by nám jistě dost pomohli. Musím říct, že jsme poprvé v sezoně okusili, kdy nás soupeř, hlavně ve druhé půli opravdu přehrával a soupeřův výkon je jenom důkazem, že se fotbal ve Speřicích dělá dlouhodobě dobře. Tento víkend jsme rádi, že si vezeme domů vydřený bod. Na druhou stranu jsme opět splnili cíl, kterým je být stále neporaženým týmem.“



Sestavy


TJ Dálnice Speřice B
V. Duben [-] - J. Boček [-] (45. M. Čermák [-] ) , V. Zach [-] , M. Pohan [-] (61. L. Svoboda [-] ) - J. Merunka [-] , P. Jiřík [-] , M. Linhart [-] , P. Nápravník [-] - J. Holenda [-] , J. Menšík [-] (45. D. Jančík [-] ) , P. Soukup [-]

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - M. Duba [-] , A. Bečica [-] , Š. Filsoch [-] , L. Suchý [-] , T. Podařil [-] , M. Brada [-] , J. Havel [-] , J. Chadim [-] , J. Plachý [-] , J. Serbus [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - KUČERA Jakub, SVOBODA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 21:15
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 11:45
Šmíd Vojtěch

Expert: Patrik Macháček
Tip experta: remíza

Střetnou se týmy, které hrají dobrý fotbal. Speřice hrají kombinační fotbal. Hostům se letos hodně daří a právem. Hrají rychlý přímočarý fotbal. Nic jednoduchého na tip, hlavně jestli pomůže domácímu týmu někdo z áčka. Zkusím tipnout plichtu.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 15:18

Tip: výhra hostů

Favorit soutěže udělá důležitý krok směrem k čelu tabulky a porazí domácí rezervu.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 19:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 15:29

Tip: výhra hostů