M. Duba 13. (p.)
M. Duba 18.
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 14:30

12.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev porazila na své půdě Černovice 2:0


Branky


13. M. Duba (p.) , 18. M. Duba
7

Ve 12. kole OP Pelhřimov přivítala Horní Cerekev na své půdě lídra tabulky z Černovic, které chtěly navázat na své domácí vítězství proti Ústrašinu. Domácí mužstvo chtělo potvrdit skvělou formu a za podpory vlastních příznivců získat velmi cenné vítězství. Utkání slibovalo vyrovnanou a zajímavou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Martin Duba

Domácí vstoupil do úvodního dějství aktivněji a postupně získali kombinační převahu, která byla zaměřená na přizemní přihrávky a průnikové pasy za obranu. První šance domácích přišla v 5. minutě utkání, kdy Duba vyslal pěknou přihrávkou za obranu Štěpána Filsocha, který ovšem mířil těsně vedle hostující svatyně. V 18. minutě přišel zásadní moment, když se do vápna dostal Kasal, kterého nedovoleně zastavil černovický obránce a byla nařízená penalta. K té se postavil Martin Duba a nekompromisně ji dokázal proměnit. Na další branku nemuseli fanoušci dlouho čekat, jelikož o 3 minuty později zahrávali domácí zajímavou standardní situaci, k jejíž exekuci se opět postavil Duba. Jeho střílený centr na zadní tyč skončil bez překážky v bráně soupeře a domácí šli tak do dvoubrankového vedení. Třetí branku domácích mohl vstřelit útočník Jakub Chadim, jehož střelu na poslední chvíli dokázal na brankové čáře odvrátit obránce. Hosté se ke konci poločasu dostali také k zajímavé standardní situaci, ale s tou si bez problému dokázal poradit Libor Chadim. Hosté se prezentovali po celé úvodní dějství nepřesnou hrou, a tak nebezpečí přicházelo pouze z centrů, které si do svých rukavic stahoval pohotový brankář domácích, Libor Chadim. Do kabin se tak odcházelo za stavu 2:0 pro domácí.

Druhý poločas další branku nepřinesl

Druhý poločas navázal svým průběhem na ten první, kdy větší převahu měli domácí, kteří Černovice k výraznějšímu ohrožení brány nepustili a spíše se snažili kontrolovat utkání a přidat další uklidňující branku. Fanoušci mohli vidět několik slibně se rozvíjejících šancí, ale žádná z nich gólovou radost nepřinesla. Nejblíže ke skórování měl v 82. minutě domácí Šimák, jehož slibný pokus skončil pouze na břevně soupeřovy brány. Druhé dějství další branku nepřineslo a tak tento šlágr kola skončil výsledkem 2:0 pro domácí, kteří potvrdili skvělou formu a zároveň usvědčili fanoušky, že jsou velkými favority na prvenství. Naopak pro Černovice to bylo druhé utkání s týmem z předních pater, které nezvládly a nedokázaly tak přesvědčit okolí, že si mohou své prvenství udržet.

V dalším kole čeká Horní Cerekev utkání ve Speřicích, kde poměří síly s tamní rezervou. Naopak Černovice čeká volný víkend, kde mohou načerpat síly a připravit se do dalších bojů o titul.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Martin Duba: Utkání jsme měli od první minuty pod kontrolou a soupeře jsme přehráli ve všech směrech. Odvedli jsme dobrý a poctivý výkon a zaslouženě zvítězili. Škoda pouze spousty zahozených šancí, které kdybychom proměnili, tak jsme mohli jít o poločase do kabiny s pěti góly.




Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - M. Šimák [-] , T. Podařil [-] , M. Brada [-] , J. Havel [-] , J. Chadim [-] , M. Kůta [-] , Š. Filsoch [-] , J. Kasal [-] (84. O. Válek [-] ) , M. Duba [-] (70. F. Havelka [-] ) , A. Bečica [-]

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - D. Dao [-] (76. J. Hromadník [-] ) , R. Kubů [-] , P. Jůn [-] , L. Pěnka [-] , O. Hodina [-] , M. Nowák [-] , D. Růžička [-] , T. Kmeťo [-] , J. Kos [-] , M. Buček [-]

ŽK: 48. J. Havel , 72. A. Bečica , 80. J. Chadim , 85. O. Válek , 90. M. Brada - 14. P. Jůn , 40. O. Hodina , 79. M. Buček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOLEJŠ Adam - SERBUS Jaroslav (N), BÍRO Blažej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 09:39
Šmíd Vojtěch

Expert: Martin Šoula
Tip experta: výhra domácích

Fotbalovější Horní Cerekev si v těžkém zápase s vedoucím týmem tabulky poradí a doma urve tři body.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 23:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 21:06

Tip: výhra domácích

Horní Cerekev doma v boji o čelo tabulky porazí přeceňovaný tým hostů.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 16:54

Tip: výhra domácích