0:8
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2021 14:30

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavec prohrál na domácí půdě s Horni Cerekví vysoko 0:8


Branky


6. M. Kůta , 15. J. Serbus , 37. M. Duba , 53. J. Havel , 72. P. Chadim , 76. M. Duba , 81. P. Chadim , 83. P. Chadim
7

V dohrávce 7. kola OP Pelhřimov přivítal Lukavec na svém hřišti mužstvo z Horní Cerekve, která má skvělou formu, což přijela potvrdit také do Lukavce. Naopak domácí chtěli využít podpory vlastních fanoušků a dvouzápasové odmlce tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení po brance Kůty

Od prvních minut úvodního dějství byli aktivnější hosté, kteří se snažili hrát na težkém terénu kombinační hru a dostat se tak brzy do vedení. To se jim podařilo v 6. minutě, kdy se do vápna dostal hostující Kůta a s trochou štěstí překonal domácího brankáře Roubala. Ten byl překonán podruhé v 15. minutě, když krásně zahrál standardní situaci Duba a přesný centr posadil na hlavu Serbuse, který se nemýlil. Hosté od začátku potvrzovali roli favorita a vytvářeli si velké množství brankových příležitostí. Další branku přidal ke konci prvního poločasu Martin Duba, jenž se ujal exkuce přímého kopu a jeho střela zapadla krásně za záda domácího brankáře. Do kabin se tak odcházelo za stavu 3:0 pro hostující celek.

Počet branek v utkání se zastavil na osmičce

Obraz hry se ve druhém poločase takřka neměnil a opět byli více na míči hosté, kterým vycházeli průnikové přihrávky, ale trochu vázla rychlejší kombinace. Přesto se dokázali po čtvrté prosadit, když svůj průnik do vápna proměnil Havel. To běžela 53. minuta a už nikdo z přítomných fanoušků nepochyboval o vítězství hostů. To potvrdil v 72. minutě Pavel Chadim, kterého našel hezkou přihrávkou po lajně Filip Havelka a Chadim z rohu velkého vápna krásně přeloboval brnkáře, který v tomto případě neměl šanci. Svou druhou branku v utkání vstřelil v 76. minutě Duba, jenž byl vyslán za obranu Kůtou a tuto akci poté zakončil přesně k levé tyči domácí svatyně. Další dvě branky přidal Pavel Chadim, který se vždy dobře zorienotval ve vápně soupeře a dvakrát se mohl radovat ze vstřelení branky, zároveň to pro něj znamenalo dosažení hattricku. Hosté v tomto utkání potvrdili roli favorita a díky osmibrankovému rozdílu si připsali další tři body do tabulky. Stále platí, že mužstvo z Horní Cerekve je jediným neporaženým mužstvem v soutěži.

V dalším kole čeká Lukavec domácí utkání s Černovicemi. Horní Cerekev na svém hřišti přivítá rezervu Pacova.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Cerekev
Martin Duba: Zápas byl celou dobu pod naším velením, z čehož pramenilo poměrně dost gólových šancí. Trochu nás trápil terén, který nám nedovoloval hrát naší typickou rychlou kombinační hru, ale dokázali jsme si poradit. Fungujeme dobře v defenzivní části, což nám ulehčuje hru a mužem se plně věnovat ofenzivě. Teď jsem jel okolo a ten hráč v šátku od domácích nás tam po hřišti honil ještě teď, tak ať se mu prosím někdo ozve, děkuji.



Sestavy


TJ Start Lukavec
J. Roubal [-] - M. Zamrzla [-] , V. Zamrzla [-] , M. Chomát [-] , L. Kotek [-] , M. Zamrzla [-] , M. Merenus [-] , V. Prchal [-] , J. Kalina [-] (75. D. Wenemoser [-] ) , A. Mišoň [-] , J. Mařinec [-]

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - J. Serbus [-] (70. J. Plachý [-] ) , M. Šimák [-] , M. Brada [-] (60. F. Havelka [-] ) , J. Havel [-] , J. Kasal [-] (50. P. Chadim [-] ) , J. Svoboda [-] , M. Kůta [-] , Š. Filsoch [-] , M. Duba [-] (79. O. Válek [-] ) , A. Bečica [-]

ŽK: 86. L. Kotek - 89. J. Havel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - PETRÁK Jiří (N), ZAMRZLA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Šmíd Vojtěch

Expert: Jan Brázda
Tip experta: výhra hostů

Cerekev je podle mého názoru favoritem soutěže a v Lukavci zvítězí 3:1.

Tip: výhra hostů

Cerekev podle mne letos patří k favoritům soutěže a v Lukavci zvítězí 3:1.

Tip: výhra domácích