2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 10:15

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior doma porazil Táborsko B


Branky


19

V každém poločase dali domácí po gólu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

O Strakonické pouti hrál Junior doma v nových modrobílých dresech netradičně v dopoledních hodinách. Hosté vyhověli v pořadatelství s podmínkou hrát dopoledne. Jejich „A“ mužstvo totiž hrálo odpoledne doma s Chrudimí.  Zápas začal pro domácí nešťastně, to když se ve  2. minutě zranil Butnaru, který musel být odnesen na nosítkách. Hosté hned z prvního protiútoku mohli zasadit domácím úder, ale stálo při nich štěstí , když na noze z malého vápna měl stoprocentní šanci Zeman, ale trefil na brankové čáře domácího Fundu. Ve 12. minutě  Žáčkova hlavička šla nad po rohovém kopu. Od této chvíle to byl jen taktický boj mezi vápny až do 40. minuty, kdy vyslal Krejčí z rohu vápna pěknou střelu, kterou s námahou Lukeš odvrátil na rohový kop. Po rohovém kopu Zahrádky nejvýše vyskočil Rozhoň a hlavou rozvlnil síť a poslal domácí do vedení 1:0.

 

Druhý poločas

    Druhý poločas byl opět víceméně o taktickém boji a brankových příležitostí bylo poskrovnu. Ve 49. minutě Lízal chytil hlavičku Máchy po rohovém kopu Činčury. V 53. minutě předvedli domácí husarský kousek, ale neskončil gólem. Krejčí si zaběhl 10 metrů za hostující obranu při našem výkopu od branky. Žáček mu poslal balon za obranu ( při výkopu od branky není ofsajd ) a jeho střelu z úhlu mu Lukeš vyrazil nohama. V 73. minutě mohlo být vyrovnáno, když Škrleta z velké dálky poslal lobem balon na branku a Lízal měl co dělat, aby střelu stačil vyrazit na rohový kop. V 82. minutě se domácím ulevilo, když rozjeli pěknou akci u které byl Chalupa, přesně přihrál na vápno Krejčímu a ten přistrčil ještě Zahrádkovi, který balon uklidil do protipohybu Lukeše do branky což byla pojistka ke třem bodům. Domácí tak po několika letech přerušili tradici, když si o pouti odváželi body hosté.

 

 

 



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - J. Benedikt [-] , K. Krejčí [-] (88. O. Šimek [-] ) , J. Nosek [-] (70. J. Máška [-] ) , O. Chalupa [-] (90. J. Krýsl [-] ) , R. Zahrádka [-] , M. Říha [-] , M. Rozhoň [-] , I. Butnaru [-] (8. T. Zelenka [-] ) , F. Funda [-] , D. Žáček [-]

FC MAS Táborsko B
P. Lukeš [-] - R. Voneš [-] (76. J. Marcolla [-] ) , J. Zeman [-] , M. Škrleta [-] , M. Mácha [-] , J. Kubovský [-] (46. L. Koblasa [-] ) , S. Lazarchyk [-] , M. Ott [-] (84. D. Fišer [-] ) , F. Kabeš [-] , J. Činčura [-] , J. Pajer [-]

ŽK: 44. S. Lazarchyk , 89. M. Mácha . ČK: 89. M. Škrleta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ALBERT Karel - PŘIBYL Jan, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza