Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 14:30

13.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiřice doma nezaváhaly a porazily rezervu Žirovnice 5:2


Branky


9

Ve 13. kole přivítalo mužstvo Jiřic na svém hřišti rezervu Žirovnice, která přijela odčinit domácí prohru s  Červenou Řečicí a odvést si tři body. Domácí se spoléhaly na znalosti domácího trávníku a především na podporu vlastních fanoušků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Jirků

Lépe do prvního poločasu vstoupili domácí, kteří se snažili především o kombinační hru a získání převahy. Brzy šli také do vedení, když se ve 13. minutě prosadil Jirků, který využil přesné přihrávky z pravé strany. Po vstřelení úvodní branky převzali část iniciativy hosté, ale nedokázali žádnou z vytvořených příležitostí proměnit. Reakcí na špatnou koncovku hostujícího týmu byl druhý gól domácích. Opět se jednalo o kombinaci po pravé straně, kterou přesně zakončil domácí Pech a upravil tak skóre na dvoubrankový rozdíl pro domácí. Do kabin se tak odcházelo za příznivějšího stavu pro Jiřice.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhého dějství vstoupili aktivněji hosté, kteří také dokázali ve 48. minutě snížit, když domácího brankáře překonal Kolář. Na tuto obdrženou branku zareagovali domácí nejlépe jak mohli a získali opět kombinační převahu. Vyústěním byla branka Hájka, jenž si našel přesný centr Pecha a vrátil tak domácím dvoubrankové vedení. Další branku přidal 69. minutě z rohového kopu stoper Vincenc. Hosté také měli nějaké šance, ale bohužel nedokázali vstřelit branku. Pátou branku domácích vstřelil Křepinský, který předvedl hezkou individuální akci s ještě hezčím zakončením. Žirovnice už pouze korigovala výsledek, když se v závěru druhého poločasu prosadil z trestného kopu Kopejtko. Všechny body tak zůstali na domácí půdě a rezerva Žirovnice se musela smířit s porážkou.

V dalším kole čeká Jiřice domácí utkání, kdy přivítá rezervu Kamenice nad Lipou. Žirovnici čeká opět venkovní utkání, tentokrát na půdě Pelhřimova.



Sestavy


SK Jiřice
- R. Zabloudil [-] , P. Příhoda [-] , D. Vincenc [-] , M. Jirků [-] (67. J. Plaček [-] ) , M. Hájek [-] , J. Dvořák [-] , P. Pech [-] , R. Čepl [-] (67. V. Křepinský [-] ) , J. Vincenc [-] , M. Petřík [-] , P. Novák [-] (65. V. Zach [-] )

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - O. Kolář [-] , R. Bártů [-] , R. Kopejtko [-] , J. Misař [-] (46. P. Kolář [-] ) , J. Vodáček [-] (78. L. Severa [-] ) , M. Veselý [-] , M. Drápal [-] , V. Ježek [-] , P. Doležal [-] , S. Koudelka [-]

ŽK: 39. D. Vincenc , 90. J. Vincenc - 21. O. Kolář .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - SADSKÝ Stanislav (N), KOLÁŘ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 21:15
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 11:45
Šmíd Vojtěch

Expert: Patrik Macháček
Tip experta: výhra domácích

Hosté se zvedli ke konci podzimu jak herně tak i výsledkově. Tentokrát to ale podle mě na body stačit nebude. Jiřice jsou na domácím hřišti nebezpečným soupeřem pro každého. Tři body zůstanou doma.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 15:18

Tip: remíza

Tady hraji remízu, hosté musí zabrat a posílí se z A-teamu.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 19:46

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 15:29

Tip: remíza