4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda pohodlně zvítězila nad Římovem


Branky


11

V sobotu 30.10. se proti sobě postavily celky domácí Dobré Vody a hostujícího Římova. Domácí si chtěli spravit chuť po ztrátě bodů v posledních minutách proti Borku. Hpostím se v posledních zápasech daří a stoupají tabulkou vzhůru. Oba tými nemělo čekat lehké utkání. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostek vstřelil gól do šatny

Již od počátku domácí tým potvrzoval roli favorita a hostující tým téměř nepouštěli do hry. Domácím se dařilo hrát velmi dobře kombinačně po šestnáctku soupeře a vytvářet si gólové příležitosti. První branka padla v 17. minutě do sítě římovského celku, když se šikovně za vápnem uvolnil Tomáš Valenta, vypálil přízemní střelu a gólman hostí pouze vyrazil míč před sebe, kde číhal Jakub Marek a dorazil míč do prázdné branky. 1:0 Poté se hra trochu srovnala a do hry se dostal i hostující tým, ovšem žádnou větší brankovou příležitost si nevypracoval. Naopak opět inkasoval, a to ve 45. minutě, kdy se po krásné nahrávce od Šedivého podél vápna dostal k míči Hostek, který si ho chytře pustil Daniel Hostek a střelou pod břevno pečetil poločasový stav 2:0.

Czaplárova past nesklapla a dobrovodští přidali další góly

Druhý poločas začal v podobném tempu jako ten první. Domácí tlačili na hosty a snažili se přidat další gól, aby se mohli přestat strachovat o výsledek. To se jim povedlo v 67. minutě, kdy po dobré individuální akci vypálil Tomáš Valenta a s pomocí teče asi tří domácích hráčů skončil míč v síti golmana Kothánka. 3:0 Poté se hra ze strany domácích velmi uklidnila a zápas se více méně dohrával. Za zmínku stojí chyba v dobrovodské obráně, při které se dostal do šance dostal Jakub Daniel, ale výborně ho vychytal gólman Tůma. Posléze se v 88. minutě ke sražené střele dostal Jakub Šteyer a z malého vápna se nemýlil. Zápas tak skončil jednoznačně 4:0.

 



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Filip Novák (hráč): Po prohře minulý týden jsme nastoupili do zápasu s jasným cílem, vybojovat doma 3 body, a to se nám také povedlo. Abych pravdu řekl, tak tento zápas toho šlo vytknout z naší strany jen málo. Každý plnil své úkoly na jedničku a výsledek tomu také odpovídá. Teď bude důležité přivézt body z Perštátu a zakončit tak vesele podzimní část. SK DV olé




Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - P. Choboda [-] , D. Šedivý [-] , T. Valenta [-] , D. Hostek [-] , J. Marek [-] , P. Hoffmann [-] , P. Pajerský [-] , M. Chalupa [-] , F. Novák [-] , J. Štorek [-]

TJ Sokol Římov
J. Kothánek [-] - T. Kohout [-] , P. Žáček [-] , J. Daniel [-] , J. Šuhaj [-] , P. Maršán [-] , P. Maršík [-] , R. Chyňava [-] , F. Šmíd [-] , J. Blažek [-] , R. Brožka [-]

ŽK: 48. J. Blažek , 55. P. Crkva , 68. P. Maršík .
Hráči zápasu: F. Novák .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: GRANEC Robert - KOTNAUER Lukáš, BAŠTÁŘ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2021 08:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 20:02
Jan Tomášek

Expert: Jiří Vlček
Tip experta: výhra domácích

Dobrá Voda je pro mne příjemným překvapením soutěže, jejich mladý kádr hraje velmi dobře a i v zápasech s těmi nejlepšími, byla více než vyrovnaným soupeřem. Římov uhrál v minulém kole cennou remízu se Žabovřesky a taky nehraje špatně, přesto si to tentokrát parta kolem matadora Dana Hostka pohlídá a vyhraje 3:1.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 16:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 11:22

Tip: výhra domácích