Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:00

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výročí založení klubu oslavila Dobrá Voda vysokou výhrou nad Loko ,,B".


Branky


16. D. Serbin , 28. D. Serbin , 37. T. Valenta , 51. L. Janák , 85. D. Serbin , 86. D. Serbin - 35. R. Fošum
19

Dne 18. září se mezi sebou v sousedském derby utkalo domácí mužstvo Dobré Vody a rezerva vrbenské Lokomotivy. Na Dobré Vodě už od rána probíhaly oslavy 90. výročí založení klubu, tudíž domácí tým měl zvýšenou motivaci tyto oslavy ještě vylepšit domácí výhrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Serbin dvakrát udeřil.

Do utkání lépe vstoupili domácí, a to když se v 16. minutě po odrazu ve vápně hostujícího týmu dostal k míči Dmytro Serbin a levou nohou uklidil míč do šibenice, 1:0. Ve 28. minutě se opět ve vápně po několika odrazech dostal k balonu Dmytro a prostřelil golmama Lokomotivy, 2:0. Hostující tým hrozil především z protiútoků, přičemž právě po jednom z nich snížil hezkou ranou k tyči Robert Fošum, 2:1. Domácí to ovšem nerozhodilo a po krásném centru z pravé strany se do zakončení hlavou dostal Tomáš Valenta a upravil tak poločasový stav na 3:1. 

V druhé polovině skórovali jen domácí.

Do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým, a to když v 51. minutě Jakub Marek krásně odcentroval z levé strany a s koncovkou si bravurně poradil mladík Lukáš Janák, 4:1.  Poté domácí polevili a zápas ubral na tempu. Šancí bylo až do 85. minuty pomálu, ale následovně se k průnikové nahrávce dostal Dmytro, který měl střeleckou náladu a opět se nemýlil. O minutu později Jakub Marek krásně prostrčil patičkou míč mezi nohami bránícího hráče a zakončoval znovu Dmytro. Konečný stav tedy 6:1 pro Dobrou Vodu.

 



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Filip Novák (hráč): Jsme rádi, že jsme dokázali při oslavách výročí klubu vyhrát, ale sezóna pokračuje dál. Proti oslabené Lokomotivě jsme hráli dobře, ale stále je, co zlepšovat. Musíme dál makat a hlavně se připravit na velmi těžký zápas ve Zlivi.




Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - J. Marek [-] , D. Serbin [-] , D. Hostek [-] , T. Valenta [-] , P. Hoffmann [-] , D. Šedivý [-] , L. Janák [-] , P. Pajerský [-] , F. Novák [-] , J. Štorek [-]

TJ Lokomotiva ČB B
J. Šinko [-] - J. Kuchař [-] , Z. Gregor [-] , R. Fošum [-] , J. Růžička [-] , R. Koller [-] , T. Kadlec [-] , J. Bobek [-] , Š. Sahan [-] , Z. Marek [-] , S. Smrž [-]

Hráči zápasu: D. Serbin .
Počet diváků: 159. Rozhodčí: GRANEC Robert - HORA Karel, FLOREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Tomášek

Expert: Radek Hanousek
Tip experta: výhra domácích

Dobrá Voda doma zase zabere a zvítězí 3:0!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích