0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychlý gól rozhodl zápas Borovan a Dobré Vody.


Branky


16

Borovany zavítali na hřiště Dobré Vody, která po dvou remízách v minulém kole vyhrála s Hlubokou ,,B". Borovanští střelci v minulém kole ztroskotali na brankáři Žabovřesk a remízu zachraňovali, až v posledních minutách zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka rozhodla

První poločas zahájili Borovany ve velkém stylu, když hned ve 2. minutě poslal Nikola Bujnovský přihrávku na zabíhajícího Marka Urbana, který se střelou k tyči nemýlil. Borovany pokračovali v tlaku, ale velkou smůlu měl v zápase David Bujnovský, který neproměnil 3 vyložené šance. V 15. minutě se dostali do velké šance i domácí, kdy již překonali hostujícího brankáře Svobodu, ale na čáře ho zastoupil Pavel Tlamsa, který vykopl míč směřující do odkryté branky. Pak se hra uklidnila a obě mužstva předváděla pěknou kombinační hru. Ke konci poločasu měli Borovany dvě velké šance, kdy tentokrát zasahoval na čáře domácí hráč a ve 45. minutě těsně minul branku Blažek. Poločas skončil nejtěsnějším možným rozdílem 0:1, ale mohlo to být klidně 1:4 pro Borovany.

Tlak domácích zůstal bez odměny.

Druhý poločas byl ve znamení velkého tlaku Dobré Vody, která si tvořila jednu šanci za druhou. Skvěle chytal hostující brankář Svoboda, který zlikvidoval 3 tutovky. Borovany ve 2. poločase hrozily pouze z protiútoků. Ojedinělou šanci hostí, kdy Nikola Bujnovský s Blažkem, pěkně zakombinovali před brankou domácích, zůstala bez odměny. Od 68. minuty sílil tlak Dobré Vody, ale k jejich smůle jej nebyli schopni proměnit v gólovou radost. Atraktivní duel se spoustou šancí zůstal u jediné proměněné šance a to hned z kraje utkání. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Filip Novák (hráč): K zápasu jsem nastoupili s jasným cílem, a to vyhrát. Bohužel již od začátku jsme hráli velmi chaoticky, ale šance jsme si i tak vytvářeli. V koncovce byl ovšem lepší hostující tým, a to se nám stalo osudným. Cítíme zklamání, ale věříme, že teď v sobotu dokážeme urvat těžké body v Nových Hradech.

FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil (trenér): Zápasu by slušela remíza 4:4, ale vyhrát jsme si zasloužili za první poločas, kdy jsme mohli zápas rozhodnout. Nakonec nám pomohlo i štěstí, které se tentokrát obrátilo na naší stranu. Hrál se pěkný fotbal z obou stran při maximálním nasazení. Chci poděkovat celému týmu, jak zápas odmakal.



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - D. Serbin [-] , D. Hostek [-] , J. Marek [-] , P. Hoffmann [-] , D. Šedivý [-] , L. Janák [-] , J. Šteyer [-] , F. Novák [-] , P. Choboda [-] , J. Štorek [-]

FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - V. Pileček [-] , A. Fencl [-] , D. Bujnovský [-] , N. Bujnovský [-] , M. Urban [-] , M. Tomášek [-] , M. Blažek [-] , V. Fiala [-] , B. Němec [-] , D. Langer [-]

Hráči zápasu: J. Svoboda , M. Urban .
Počet diváků: 149. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - KUBEŠA Erik, GRANEC Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Pokud mladíci z Dobré Vody potrénovali zakončení, tak věřím, že doma zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích