L. Formánek 45.
J. Horský 58. (p.)
2:3
(1:1)
38. M. Zajac (p.)
50. M. Silmbrod
70. M. Zajac
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žabovřesky doma opět prohrály a první body si tak připsaly Nové Hrady


Branky


45. L. Formánek , 58. J. Horský (p.) - 38. M. Zajac (p.) , 50. M. Silmbrod , 70. M. Zajac
16

Do Žabovřesk se sjela mužstva, která v letošním roce ještě nezískala ani bod a dalo se očekávat, že ve velkém nasazení se o první bodový příděl do tabulky poperou. Pro domácí mužstvo byl tenhle zápas třetí v řadě v domácím prostředí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branek se diváci dočkali až v závěru poločasu

Již od začátku zápasu byl k vidění velmi důrazný fotbal ve velkém tempu. K vyloženým tutovkám se přesto ani jeden mančaft příliš nedostával. Až ve 38. minutě přiletěl do vápna Žabovřesk centr, pro který si šel jak útočník R. Brousek, tak brankář M. Škaroupka. Druhý jmenovaný však místo míče trefil obličej soupeře, což R. Brouskovi zařídilo cestu do nemocnice se zlomeným nosem a jeho týmu výhodu pokutového kopu. Ten s přehledem proměnil Martin Zajac a Nové Hrady šly do vedení - 0:1. Odpověď domácích mohla přijít záhy, ovšem jejich pohotová střela z úhlu skončila na tyči. Srovnání skóre tak přišlo až těsně před odchodem do šaten. Žabovřesky rozehrály v 45. minutě pohotově standartní situaci z půlky hřiště, kdy milimetrový pas našel ve vápně Luboše Formánka a ten propálil hostujícího gólmana J. Tomáška - 1:1.

Přetahovaná ve druhé půli vyzněla lépe pro hostující tým

Ve druhé půli Nové Hrady zvýšily svou aktivitu a odměna přišla záhy. V 50. minutě napřáhl zpoza vápna Martin Silmbrod a jeho nepříjemnou přízemní ránu zastavila až síť za zády brankáře - 1:2. Ani tentokrát se však hosté neradovali z vedení příliš dlouho. V 58. minutě zahráli ve svém vápně novohradští nešikovně rukou a Jan Horský se z penalty nemýlil - 2:2. Žáby se snažily dokonat obrat, ale místo toho již potřetí šli do vedení hosté. V 70. minutě se dostal k pohotové střele Martin Zajac a domácí brankář M. Škaroupka se natahoval marně - 2:3. Na domácích již bylo vidět, že jim na další korigování skóre příliš sil nezbývá. Snažili se tak zahrozit alespoň ze standartních situací, ale to výsledek nepřineslo. Byly to tedy Nové Hrady, kdo si mohl připsat první body v této sezóně.



Ohlasy k zápasu



TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek ( hráč ): Minulý rok byl zápas v Žabách dost divokej a ani tentokrát tomu nebylo jinak. My se však dokázali důrazu domácích vyrovnat a nenechali si nic líbit. Vyloženě ubojované tři body, ale o to víc se cení. Velmi mrzí ztráta naší fungl nové posily Brouska, který skončil se zlomeným nosem. Snad se dá co nejdříve dohromady.



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - P. Schacherl [-] , J. Hála [-] , J. Hála [-] , D. Lukač [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , J. Tušl [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , J. Horský [-]

TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - L. Suchý [-] , D. Lenz [-] , M. Chlebuch [-] , D. Kotrč [-] , K. Šedivý [-] , J. Stiskala [-] , P. Silmbrod [-] , M. Silmbrod [-] , M. Zajac [-] , T. Kořínek [-]

ŽK: 12. J. Tušl , 24. J. Hála , 81. J. Horský - 87. V. Silmbrod , 89. J. Stiskala , 90. M. Silmbrod .
Hráči zápasu: M. Zajac , J. Bláha .
Místo: Žabovřesky. Počet diváků: 52. Rozhodčí: GRANEC Robert - VAŠÍČEK Martin (N), JELÍNEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Jan BAŠTÁŘ
Tip experta: remíza

Potkají se sousedi v tabulce. Oba týmy jsou zatím bez bodu. Vidím to, že každý tým získá bod. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích