2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 15:00

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Lukavci se zrodila remíza


Branky


4. J. Mařinec (p.) , 15. V. Zamrzla - 60. J. Vincenc , 70. J. Plaček
10

Report zaslal Jakub Vincenc. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Jiřice jely do Lukavce v 16 lidech a tedy s plnou možností střídání. Navíc je na poslední chvíli doplnila posila z Humpolce Timotej Vrátný, který by před svým odjezdem do zahraničí měl odehrát 4-5 zápasů. Naopak Lukavec na jaře pustil tři své hráče do sousedního Pacova. Přesto to byli právě lukavečtí, kdo šel do vedení. To když V. Zach ve vápně přistrčil unikajícího útočníka a nařízenou penaltu bezpečně proměnil J. Mařinec. Jiřice se rozjížděly pomalu a vázla jim kombinace, nebylo tak divu, že záhy na světelné tabuli svítil už dvoubrankový rozdíl. Po hlavičkováné ve středu hřiště se dostal míč za jiřickou defenzivu a samostatný únik zakončil V. Zamrzla.

 

Až zhruba po třiceti minutách se dostali do zápasu i hosté, jenže je trápila koncovka. M. Jirků po skrumáži napálil z prostoru penaltového puntíku pouze tyč, J. Dvořák propadnutý míč po rohovém kopu napálil vysoko nad a únik J. Plačka hasil domácí stoper M. Merenus za cenu žluté karty. Průběžný výsledek v poločase byl tak 2:0 pro domácí Lukavec.

Druhá půle začala několika rohy Lukavce, pak ale převzaly tempo zápasu Jiřice. Navíc se při dalším samostatném úniku, ve kterém se tentokrát ocitl P. Pech, definitivně vykartoval M. Merenus a Lukavec šel do deseti. Od té doby byl k vidění takřka nepřetržitý tlak hostí, který využil zhruba v 50. minutě J. Vincenc. Ten po nedohodě domácího stopera s brankářem pohodlně doklepl míč do branky. Vyrovnat mohl v zápětí P. Pech, ale zblízka jen napálil domacího brankáře. Prosadil se až o pár minut později J. Plaček, když z levé strany z úhlu šikovně prostřelil brankáře a srovnal. Jiřice měly i šance na dokonání obratu, mezi které mužeme zařadit hlavičku J. Vincence těsně nad břevno nebo hlavičku P. Pecha. Ani ta se ale do branky nevešla, a tak utkání skončilo nerozhodně 2:2.



Sestavy


TJ Start Lukavec
J. Roubal [-] - L. Pejchal [-] (46. L. Mládek [-] ) , P. Švec [-] (70. M. Kott [-] ) , L. Kotek [-] , V. Zamrzla [-] (82. D. Wenemoser [-] ) , M. Zamrzla [-] , M. Merenus [-] , J. Mařinec [-] , Z. Kubíček [-] (76. Z. Tržil [-] ) , D. Kocour [-] (17. D. Vobořil [-] ) , A. Mišoň [-]

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - M. Jirků [-] , J. Dvořák [-] , J. Plaček [-] , P. Příhoda [-] , R. Čepl [-] , P. Pech [-] , V. Zach [-] , J. Vincenc [-] , M. Petřík [-] , T. Vrátný [-]

ŽK: 40. L. Kotek , 44. M. Merenus , 84. Z. Tržil - 46. M. Petřík , 57. J. Vincenc . ČK: 47. M. Merenus .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - ZAMRZLA Milan (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů