Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda těsně zvítězila nad Borovany


Branky


17

Fotbalisté Dobré Vody v minulém kole přišli o první body v sezóně s těžkým soupeřem rezervy Hluboké a jistě tak chtěli v dalším domácím utkání tuhle ztrátu napravit. Jako další protivník přijeli fotbalisté z Borovan, kteří měli nucené týdenní volno, když se jejich zápas z předchozího týdne kontumoval v jejich prospěch, protože soupeř z Olešníku "B"/Temelínu pro nedostatek hráčů do Borovan nedorazil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před odchodem do kabin se prosadili domácí fotbalisté

Do utkání vstoupili mnohem lépe hostující fotbalisté z Borovan a v první půlhodině nepustili domácí hráče takřka do žádné vážnějsí příležitosti. Již v 8. minutě se hostům podařilo vstřelit branku P. Dubeckým, která ale posléze nebyla rozhodčím uznána pro domnělý ofsajd. Ve 20. minutě hráči hostujícího celku předvedli pěkný protiútok a po ose M. Blažek, Matěj Račák a M. Tomášek postupoval posledně jmenovaný na bránu, ale skvělým zákrokem se odprezentoval proti jeho pokusu domácí brankář J. Pauer. Poté se také připomněli domácí dvěma nebezpečnými nákopy, což ale vyřešil hostující stoper B. Němec. Když se poté neujala ani jedna z pološancí hostujících fotbalistů D. Babky a M. Blažka, udeřili domácí hráči. Ve 41. minutě využil chyby hostů Matěj Bachratý a průnik po pravé straně proměnil v úvodní branku zápasu - 1:0.

Ve druhém poločase se s brankami pytel roztrhl

Do druhého poločasu hostující mužstvo přeskupilo rozestavení na ofenzivnější variantu, což mohli velmi brzy zúročit. Po rohovém kopu v 50. minutě trefil M. Tomášek tyč za domácím brankářem. Poté se nepříjemně zranil domácí hráč J. Baštář, který musel ze zápasu odstoupit. V 62. minutě se hostům vydařila gólová fotbalová akce, když po rodinné souhře Matěje Račáka s Miroslavem Račákem starší z dvojice poslal přihrávku na Davida Babku, který vystřelil z 18-ti metrů, míč se odrazil od břevna do domácího brankáře a od něj poté do brány - 1:1. V 65. minutě hosté mohli jít do vedení, ale velmi dobře kopnutý přímy kop z cca 25 metrů od Mir. Račáka zlikvidoval brankář J. Pauer. V 67. minutě přišla pro velmi dobře hrající hostující mužstvo kritická chvíle, když se rozhodčí Krčín rozhodl po druhé žluté kartě vyloučit kapitána Miroslava Račáka. I přesto se hráči Borovan dokázali semknout a v 73. minutě po pěkné spolupráci M. Tomáška a Davida Babky si to druhý jmenovaný namířil z poloviny hřiště sám na bránu a v zakončení byl neomylný - 1:2. V 76. minutě dostali příležitost i domácí hráči zahrávat trestný kop, brankář J. Svoboda míč pouze vyrazil na velké vápno, kde jej z první napálil domácí hráč Petr Hoffmann přesně do šibenice a velmi brzy zase stav zápasu srovnal - 2:2. Dalším sporným rozhodnutím proti hostujícímu týmu byla v 80. minutě rozhodčím nařízená penalta, kterou ale domácí kapitán P. Choboda kopnul prachbídně a netrefil vůbec brankové zařízení. I tak ale hosté inkasovali v 86. minutě z hlavy Lukáše Janáka, čemuž pravděpodobně předcházelo ofsajdové postavení hráče, ale rozhodčí branku uznal - 3:2. Za další dvě minuty se do sólového úniku dostal domácí hráč Petr Pajerský a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení - 4:2. Hosté se dál nevzdávali a v 90. minutě si hráči M. Blažek s M. Tomáškem pohráli s domácím obráncem i brankářem, aby následně akci zakončil Martin Tomášek do prázdné brány a snížil ještě rozdíl ve skóre - 4:3. Poslední šanci na vyrovnání měli ještě hostující fotbalisté v 93. minutě, když trestný kop ze strany zahrával M. Blažek, ale jeho pokus skončil kousek nad šibenicí domácí branky.



Ohlasy k zápasu



FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil a Miloslav Langer ( trenéři ): I když jsme po první půli prohrávali 0:1, troufnu si říct, že herně jsme byli lepším týmem na hřišti my. Do druhého dějství jsme chtěli vstoupit ofenzivněji, takže jsme přeskupili rozestavení a to nám prospělo. 70 minut jsme byli určitě lepším mužstvem než domácí, ale bohužel další vývoj zápasu ovlivnilo podle nás velmi přísné vyloučení našeho kapitána Míry Račáka, který si z pozice kapitána dovolil diskutovat s rozhodčím. Ale ani přesto jsme zbraně nesložili a kluci chtěli bojovat o výsledek do posledních minut, byť v horkém odpoledni to nebylo nic jednoduchého. Kluky musíme pochválit všechny, protože jezdili celých 90 minut zápasu. Bohužel když dáte na hřišti soupeře 3 branky a přesto si neodvezete ani bod, je to hold smutný příběh.



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - D. Šedivý [-] , Z. Frolík [-] , J. Baštář [-] , P. Choboda [-] - P. Nekola [-] , L. Janák [-] , P. Hoffmann [-] , T. Valenta [-] - P. Pajerský [-] , D. Hostek [-]

FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - M. Račák [-] , A. Fencl [-] , M. Račák [-] , P. Langer [-] , P. Dubec [-] , S. Brůha [-] , M. Tomášek [-] , M. Blažek [-] , P. Tůma [-] , B. Němec [-]

ŽK: 2. T. Valenta , 65. Z. Frolík , 88. P. Nekola - 41. M. Račák , 87. M. Tomášek . ČK: 67. M. Račák .
Místo: Dobrá Voda. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - ČERVENÝ Petr (N), VELICKÝ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Dobrá Voda musí napravit domácí zaváhání a tentokráte boduje naplno.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích