Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body se dělily také v Dobré Vodě, kam zavítala Hluboká "B"


Branky


16

V horkém sobotním odpoledni domácí hráče Dobré Vody čekal první těžší soupeř a to rezerva Hluboké nad Vltavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas

Domácí se hned po rozehrání ocitli v obrovské šanci, kdy se nejprve z malého vápna trefil pouze do brankáře hostí P. Nekola, jeho střela se poté odrazila k volnému D. Hostkovi, který ale volil střelu nártem a prázdnou branku přestřelil. Úvodní minuty jednoznačně patřily domácím, ale jejich šance zůstaly nevyužity. Nedáš, dostaneš tentokrát neplatilo a to i přesto, že po zákroku domácího hráče měli hosté příležitost pokutového kopu, který J. Pauer vyrazil a dorážka z úhlu mířila jen do tyče. Ve 25. minutě se domácí konečně dočkali branky a trefil se stejně jako v předchozích zápasech Pavel Choboda - 1:0. Když už to vypadalo, že do kabin půjdou domácí za stavu 1:0, tak se po špatném odkopu P. Hoffmanna dostal k míči ve 43. minutě Tomáš Křiváček, který si už věděl rady a vyrovnal na poločasových 1:1.

Hosté se brzy ujali vedení, ale i hosté se ještě jednou stihli gólově prosadit

Domácí se bohužel stejně jako v prvním domácím zápase nemohli ze začátku poločasu dostat do hry. J. Baštář špatně odhadl ofsajdovou situaci, míč propadl k Petru Stejskalovi, který ve 48. minutě z první přehodil domácího brankáře J. Pauera a hosté šli do vedení - 1:2. Místo toho, abychom se dostali do hry a dali si míč v klidu do nohy, tak se snažíme hrát hurá fotbal a rychle se tlačíme do útoku. Druhý zápas po sobě se do hry nedostávali střední záložníci, kteří byli rychle dostupováni. Hosté se dostali ještě do dvou přečíslení, které vyřešil J. Pauer. V 74. minutě přišel rohový kop T. Valenty, na který naskočil nejvýše Filip Novák a domácí se dočkali zaslouženého vyrovnání - 2:2. V posledních minutách se ještě odrazil míč k P. Pajerskému, který stál sám před brankářem, ale nedokázal posunout míč ke svým spoluhráčům. Oba týmy si rozdělily po bodu. Nutno dodat, že zaslouženě.

Autor: Jan Baštář



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Jan Baštář ( hráč ): Doma jsme chtěli naplno bodovat, ale zkušený soupeř byl proti. Škoda velkých šancí v úvodu zápasu. Proměnit je, zápas by asi vypadal jinak. Ale nakonec zasloužená remíza.




Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - J. Baštář [-] , Z. Frolík [-] , K. Klíma [-] , P. Choboda [-] - L. Janák [-] , P. Hoffmann [-] , T. Valenta [-] , P. Nekola [-] - J. Šteyer [-] , D. Hostek [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
D. Frcal [-] - T. Křiváček [-] , F. Brom [-] , L. Povišer [-] , J. Hrouz [-] , P. Stejskal [-] , D. Říha [-] , T. Kučera [-] , J. Procházka [-] , M. Kudrle [-] , O. Krátký [-]

ŽK: 68. Z. Frolík , 85. T. Valenta - 14. T. Křiváček , 20. L. Povišer .
Hráči zápasu: J. Pauer , P. Choboda - P. Stejskal .
Místo: Dobrá Voda. Počet diváků: 150. Rozhodčí: MAREŠ Ondřej - VÉVODA Jiří (N), SALVA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Jan BAŠTÁŘ
Tip experta: výhra domácích

Hluboké se zatím daří, byť doma naposledy prohrála. Ale když navážeme na poslední domácí zápas, tak doufám v tři body. Tipuji výhru domácích.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích