1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 12:30

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné doma opět neporazilo Planou. Rozhodčí rozdal žlutou kartu osmi hostujícím hráčům


Branky


32

Planá loni v Roudném vyhrála 3:1, takže se malšané museli mít na pozoru. Hrálo se vypjaté, ale kvalitní utkání. Jak ho viděli zástupci obou táborů? Utkání bylo mimo jiné soubojem nejlepších střelců soutěže...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut se hrál taktický fotbal, oba týmy ukazovaly disciplinovanost v defenzivě. O něco nebezpečněji si v útočné fázi počínali Plánští, ale ani T. Pintér se svou střelou neuspěl. Domácí, kteří nastoupili proti zkušenému soupeři s velmi mladou sestavou, kterou vedou matadoři Kučera s Cahynou, se v první půli jen ztěžka dostávali k Hotového brance. Ale nakonec se dočkali ve 45. minutě z přímáku. Navrátil chytře zacílil kolem zdi a trefil se k tyči - 1:0.

 

Malše se v druhé půli bránila plánské aktivitě a tlaku. Minisouboj v utkání sváděli dosavadní lídři tabulky kanonýrů Kadlec a Šteyer. Právě plánský střelec mohl přidat další zářezy, ale vychytal ho Kučera a v další tutovce mířil vedle. Planá poslala do hry i Lengyela a právě on byl u vyrovnávací trefy, kdy vrátil míč  po rohu do vápna a obránce Hotový byl pohotový - 1:1. Na druhé straně musel gólman likvidovat pokus Kadlece, Roudné se v závěru probralo, ale změna skóre už se nekonala.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Martin Vlk (útočník): Výkon z naší strany neměl ty správné parametry. Hráčům Plané jsme nechávali moc prostoru a dopředu to od nás bylo velmi slabé. V závěru první půle jsme dokázali vzít vedení na svou stranu, ale to bylo od nás všechno. V druhém poločase Planá po řadě neproměněných šancí se nakonec dočkala gólu, kdy jsme špatně pohlídali rohový kop. K závěru zápasu jsme soupeře zatlačili na jeho půlku, ale s výsledkem jsme již nic dokázat neudělali.

SK Planá
Jan Pintér (hrající trenér): Hrálo se kvalitní utkání, které mělo vše, co utkání o čelo soutěže má mít! Zápas měl náboj od první do poslední minuty a hrstka diváků, která mohla utkání sledovat, si určitě přišla na své. Výsledek je asi spravedlivý, i když na čisté gólové šance jsme vyhráli tak 4:1, buďto jsme nedokázali trefit bránu a nebo nás vychytal Kůča v brance domácích. Hodnocení sem radši nechal den uležet, abych vše uvážil, nakonec se k tomu už nebudu dál vyjadřovat. Protože toho pána (pomezní Roman Mráz), ke kterému jsem se chtěl nějak vyjádřit, je mi upřímně lidsky líto. Utkání to bylo super, ale mohlo být ještě lepší.



Sestavy


TJ Malše Roudné
P. Kučera [-] - M. Vlk [-] , F. Navrátil [-] (75. M. Bartoš [-] ) , J. Grigera [-] , M. Zachař [-] , V. Kadlec [-] , M. Neckář [-] , A. Goretki [-] (81. M. Štěpánek [-] ) , P. Cepák [-] , D. Malý [-] , O. Cahyna [-]

SK Planá
J. Hotový [-] - O. Hotový [-] , D. Kořínek [-] , M. Tibitanzl [-] (87. M. Píchal [-] ) , D. Samek [-] , J. Pintér [-] (71. R. Lengyel [-] ) , J. Szabó [-] , P. Šteyer [-] , T. Pintér [-] (80. D. Kneys [-] ) , L. Motyka [-] , J. Carda [-]

ŽK: 45. F. Navrátil , 90. V. Kadlec - 44. O. Hotový , 44. J. Pintér , 45. P. Martínek , 45. T. Pintér , 60. D. Samek , 76. D. Kořínek , 90. J. Szabó , 90. J. Carda .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Brych Jiří - MRÁZ Roman, KOVAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Roudné body nerozdává

Tip: remíza

Budějovické derby nebude mít vítěze.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích