3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtvrtá výhra pro Rudlofov B v řadě!


Branky


0

Na Perštát přijely tentokrát Nové Hrady, které by možná na hřiště soupeřů ani nejezdily, kdyby nemusely. Opět se potvrdilo, že nejsou obvykle složitou překážkou pro domácí borce a i Rudlofov toho dokázal využít k zisku tří bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový start domácích

S rudolfovským trávníkem je to již obehraná písnička, nicméně poté co na něm odehrála svá utkání muži A a mládežnické týmy, byl ještě v horším než špatném stavu. Do samotného utkání vstoupili domácí raketově. Jakoby chtěli rozhodnout dříve, než se hřiště rozorá úplně. Hned ve 3. minutě vysunul Říha Tušla, který zpětnou přihrávkou ideálně našel Sukdola. Ten se zachoval jako správný útočník a nedal  Winsbergerovi šanci – 1:0. Ve 12. minutě se akce opakovala jen na opačně straně. Brom tentokrát našel rozběhnutého Pflegera, s jehož centrem a následným zakončením si obrana hostů ještě poradila. Na dorážku Sukdola už ale odpověď nenašla – 2:0. Rychlé dva góly hosty jakoby položily a kupily chybu za chybou. Bohužel pro fanoušky ukazovaly nepřesnosti i domácí hráči. Do konce poločasu se ještě střelou nad prezentoval aktivní Pfleger. Je pravdou, že úplný konec poločasu Nové Hrady přeci jen domácí trochu zatlačily, ale nic z toho.

Jednu branku přidaly oba týmy

Začátek poločasu druhého vyzněl opět lépe pro Rudolfov. Nejprve se Říha jen zastřeloval, ale v 50. minutě se po pěkné akci Korandy již prosadil střelou z prvního dotyku – 3:0. Hosté na třetí branku reagovali bleskurychle. Rohový kop proměnil ve snižující gól hlavou kapitán Vítězslav Jelínek - 3:1. Domácí měli zápas i po inkasovaném gólu pod kontrolou. Pfleger zatáhl míč po straně a krásným pasem našel Korandu, který branku ale netrefil. V 79. minutě trefil ještě břevno dvougólový střelec Sukdol. Hra ke koukání sice moc nebyla, ale body se za výhru udělují stejně, a proto se Rudolfov B vyšvihl již na osmou příčku a bodově dotáhl právě Nové Hrady. 



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér Rudolfova B): Na těžkém terénu dnes nebyla hra úplně pohledná. My jsme rádi, že jsme splnili to, co jsme si řekli v kabině před začátkem utkání a vyhráli. Pravdou je, že mě hosté svým výkonem trochu zklamali.




Sestavy


SK Rudolfov B
O. Brůha [-] - J. Tušl [-] , A. Bajer [-] , D. Hlavatý [-] , R. Tyrpák [-] - D. Nguyen Ngog [-] , D. Říha [-] , V. Brom [-] , M. Pfleger [-] - J. Sukdol [-] , T. Koranda [-]

TJ Nové Hrady
L. Winzberger [-] - J. Stiskala [-] , P. Silmbrod [-] , Z. Hrbáček [-] , R. Fáč [-] - M. Zajac [-] , T. Jelínek [-] , V. Jelínek [-] , M. Němec [-] - L. Tuscher [-] , J. Jelínek [-]

ŽK: 42. D. Říha , 89. J. Tušl - 86. M. Němec .
Hráči zápasu: M. Pfleger , J. Sukdol .
Místo: Rudolfov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pileček Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.