Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 10:15

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetý "Čtyrák" nezastavil ani Boršov


Branky


0

Domácí hrají poslední kola ve velké pohodě a mohli tak jít do posledních dvou utkání s těžkými soupeři (Boršov, Mladé) s čistou hlavou. Boršov ale nepřijel zápas jen odevzdat a taktéž si dělal zálusk na tři body. Zápas nakonec nabídl velmi pěknou podívanou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vedly, do šaten se šlo ale za vyrovnaného stavu

Oba celky předváděly minimálně v prvním poločase velmi kvalitní fotbal. Velkou zásluhu na tom měli hráči uprostřed hřiště, kteří přesně rozdávali míče na své spoluhráče. Na hostující straně to byl zejména Gruber, u domácích zas pendl Janeček spolu s Knietelem. Již v 5. minutě využili domácí chyby hostů při bránění a ve vápně hlavičkující Janeček vstřelil úvodní gól utkání – 1:0. Jenže o tři minuty později bylo již srovnáno. Postaral se o to ještě nedávno hráč „Čtyráku“ Pavel Češka1:1. A pro hosty bylo ještě veseleji, neboť loňský kanonýr Müller otočil na 1:2 z pohledu domácích. Ve 32. minutě se začínalo opět od „nuly“. Marek Sedlic přihrál Janečkovi, jenž obešel dva protihráče a umístěnou střelou srovnal svým druhým gólem v utkání – 2:2. Boršov zahrával ještě do přestávky pár nadějných standardních situací, ale branku Voneše již ohrozit nedokázal. Do šaten se šlo tedy za nerozhodného stavu.

Střídající Novotný rozhodl

Ve druhém poločase kvalita hry možná trochu upadla, nicméně i nadále mohli diváci sledovat velmi dobrý zápas. Oba týmy poučeni z prvního dějství hráli opatrněji. Střelec posledních kol Píša poslal svoji střelu jen těsně Machatovy branky. O něco lépe si počínal Janeček, ale jeho střelu dobře zklikvidoval právě Machata. Čas plynul dále a do utkání promluvil domácí trenér Bezpalec, který vystřídal Raušera jehož nahradil Filip Novotný. A v 85. minutě přišel krásný fotbalový moment. Pavel Knietel ač pravák, zahrál přímý volný levou tak, aby se točil směrem k bráně. Centr si na zadní tyči střídající Novotný a hlavou rozhodl o tom, že tři body zůstanou doma – 3:2. Přestože Boršov ještě zatlačil soupeře před jeho pokutové území, ale již bez gólového efektu. Béčko Čtyř Dvorů se tak dostalo o bod před svého dnešního soka. 



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (hráč Čtyř Dvorů): Předvedli jsme velmi dobrý kolektivní výkon a oba týmy přispěly k vysoké kvalitě hry samotné. Určitě bych vyzvedl Knietela s Janečkem, kteří si dobře poradili se zkušeným Gruberem. Do Mladého tak pojedeme na poslední kolo v klidu, bez nervů.




Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - Z. Svoboda [-] , D. Mentlík [-] , J. Vančura [-] , M. Maliňák [-] - M. Sedlic [-] , P. Janeček [-] , P. Knietel [-] , P. Váňa [-] - J. Raušer [-] (83. F. Novotný [-] ) , O. Píša [-]

FK Boršov nad Vltavou
L. Machata [-] - L. Fessl [-] , J. Kuchař [-] (20. L. Soukup [-] ) , R. Kofroň [-] , F. Filištein [-] - J. Vaněček [-] , J. Češka [-] , J. Gruber [-] , P. Češka [-] - T. Müller [-] , F. Pokorný [-]

ŽK: 43. P. Češka , 70. F. Filištein , 90. R. Kofroň .
Hráči zápasu: P. Janeček , P. Knietel - T. Müller .
Místo: Čtyři Dvory. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.