Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:00

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Žirovnici remíza


Branky


19

Na Budín přijeli Jiřice, který také ztratily formu z minulého ročníku a tak se očekávala bitva o každý metr hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly 4 branky

Už od první minuty byla jasná Jiřická taktika. Byly to náhle výpady (brejky) kterými hrozili. V 9 minutě zahrozil J. Dvořák zpoza vápna, V. Kolář však byl proti a vyrazil balon na roh. O 3 minuty později už to Jiřickým vyšlo. T. Jůzl z leva přešel přes bránícího hráče a naservíroval balon na P. Příhoda ten uklízel do odkryté brány 0:1. Hned z rozehrání zahrozili domácí také. J. Houška však nechal vyniknout P. Kotena v bráně. V 15 minutě se hosté dostali na čtyři dotyky na vápno domácích a J. Dvořák zvyšoval na 0:2. V 18 minutě dostali domácí výhodu pokutového kopu T. Houška však nepromněnil. Po té měli domácí vyloženou šanci, ale kapitán J. Metlička trefil rukavice P. Kotena. V 32 minutě se dočkali i Žirovničtí, roh od O. Doležala doletěl na zadní tyč kde byl v náběhu připraven T. Severa hlavou snižoval na 1:2. V 33 přišel balon na kopačku M. Jirsovi ten se snažil přelobovat golmana avšak neuspěšně. Domácí se dočkali ve 42 tentýž hráč byl faulován ve vápně pokutový kop si vzal na starosti P. Rysl a ten už se nemýlil 2:2.

Smírně také po druhém poločase

Jiřice hned na začátku zahrozily z brejku. D. Vincenc dával pod sebe na J. Plačka, ten však těsně minul. Tentýž hráč se po chvíli ocitl v tváří tvář domácímu golmanovi, ale bránu netrefil. O chvíli později byl závar na velkým vápně hostů k míči se dostal T. Houška dal loptu mezi dva obránce kde si ho našel J. Houška a domácí šli do vedení 3:2 . Jiřičští byli hladoví, v 72. dostal příležitost P. Příhoda ale pohrdl. O minutu později aktivnější hosté korigovali M. Hájek poslal balon do vápna kde si ho našel J. Vincenc a hlavou srovnal na 3:3. v 77 minutě byla uprostřed hřiště mela, kde fauloval M. Hájek a při odchodu přišoupnul T.Houšku. po zásluze se šel vysprchovat. Do konce zápasu si oba týmy připsaly po dvou golových příležitostech, ale ani jednu nepromněnily a tak jsme tu měli děbu bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Roman Bártů: K tomu co se dělo na hřisti: totalní bramboračka, ne příliš dobře zvladnutý zápas od pana rozhodčího, pravdou je, že sním oba týmy diskutovaly každý odpískaný zákrok. Neustále diskuze na místo toho, aby si to rozdali ve fotbale. Korunu tomu dodal vyloučený hráč Jiřic Martin Hájek, který mě nařknul že jsem si pana rozhodčího zaplatil páč potřebujem body do tabulky, slušně odpovídám pane Hájek probuďte se a jak by řekl Tonda neberte ty drogy.

SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč): Při vedení 2:0 jsme taktickými chybami nabídli soupeři dvě penalty, z nichž Žirovnice jednu využila. O jejich oprávněnosti by se dalo polemizovat, nicméně rozhodčí je ač s nejistotou v hlase i obličeji odpískal, takže byly. V prvním poločase se také narodilo několik sporných momentů na ofsajdové lajně na obou stranách, na něž domácí pomezní v poločase druhém reagoval zvednutým praporkem při každé z prvních pěti přihrávek Jiřic na polovině soupeře. Vrcholem toho všeho byla vzájemná strkanice, po které padla červená karta jen na naší straně. Myslím, že takový "fotbal" nebavil vůbec nikoho ze zúčastněných a jedinou pozitivní věcí mimo konečného hvizdu tak byla následná návštěva minipivovaru v Popelíně.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - J. Houška [-] , M. Rušil [-] , M. Jirsa [-] (83. J. Mach [-] ) , O. Doležal [-] (90. L. Malý [-] ) , T. Houška [-] , M. Pokorný [-] (60. O. Kolář [-] ) , T. Severa [-] , P. Rysl [-] , D. Kuš [-] , J. Metlička [-]

SK Jiřice
P. Koten [-] - J. Dvořák [-] , D. Vincenc [-] , P. Příhoda [-] , T. Jůzl [-] , V. Zach [-] , M. Jirků [-] , J. Plaček [-] , J. Jůzl [-] , J. Vincenc [-] , M. Hájek [-]

ŽK: 62. J. Metlička , 86. M. Rušil - 61. P. Příhoda , 66. J. Vincenc . ČK: 86. M. Hájek .
Hráči zápasu: T. Severa - J. Dvořák .
Počet diváků: 27. Rozhodčí: KOSTKA Milan - KOLÁŘ Zdeněk (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 20:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 19:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 17:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 08:22
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 20:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:26

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů