Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:30

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jiřicích rozhodl první poločas.


Branky


19

Do Jiřic v sobotu zavítal Plačkov převážně s hráči B týmu (Chybělo 13 hráčů ze soupisky ,,A'' Týmu - 5 hráčů zraněných a někteří se dokonce nedostavili bez omluvy).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek v režii domácích

Od začátku si domácí vytvořili tlak, který proměnili ve vedoucí gól, kdy se v 15. minutě dokázal prosadit domácí kapitán Petr Příhoda - 1:0. Hostující Plačkov chtěl na tento gól co nejrychleji zareagovat, což se jim podařilo ve 21.minutě, kdy hostující kapitán Tomáš Vrána založil ukázkovou akci, kdy vyslal po levé straně přihrávku na Jana Kašpara, který zatáhl balón a a krásnou přihrávkou na malé vápno našel Zdeňka Kratochvíla, který pohotově uklidil míč do brány - 1:1. Poté otěže zápasu převzali domácí a po hrubých chybách Plačkovské obrany dalšími čtyřmi góly navýšili vedení v poločase na 5:1.

Ve druhé půli se kára nezastavila

V druhém poločase domácí pokračovali ve velkém tlaku,což korunovali šestou brankou, když se v 58. minutě dokázal prosadit Tomáš Jůzl - 6:1. Hostující Plačkov dokázal ještě vstřelit druhou branku, když se na levé straně podařilo vybojovat míč Lukášovi Filínskému, který přihrávkou dokázal najít Jana Kašpara, který přízemní střelou k tyči nedal hostujícímu brankáři šanci - 6:2. Jiřice pak dokázali dát ještě dva góly, kdy se v 77. minutě trefil Patrik Koten a v 85. minutě Miroslav Jirků a stanovili tak výsledek na konečných 8:2.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč): "Zápas, ve kterém se čekalo na první gól, který to tzv. otevře. Plačkov sice ještě dokázal srovnat, ale pak už se hrálo v podstatě na jednu branku. V některých situacích jsme si možná mohli i zahrát více v klidu a předvést lepší kombinační fotbal, ale celkově asi můžeme být spokojený. Díky hlavně Robertovi, který zavzpomínal na staré časy v I.B třídě a zaskočil v brance za zraněného Zabloudila. V neposlední řadě taky velkej dík M. Novákovi za pozápasové posedení s burgerama!" [skjirice.wbs.cz]

TJ Sokol Plačkov
Lukáš Filínský (hráč): Trápí nás velká marodka, kdy máme spoustu zraněných a bohužel i přístup některých hráčů, kteří se nedokáží omluvit nebo nezvednout ani mobil. Před zápasem jsme si v kabině nalili čistého vína a usoudili jsme, že momentálně je situace taková, že všechny týmy nacházející se v okresním přeboru jsou na tom o hodně lépe než Plačkovský fotbal. Když někteří hráči nepřijdou ani na trénink, tak je to těžké a pak je to také v těch zápasech i hodně vidět, když někteří hráči nevydrží celých 90 minut. Bez tréninků a bez pořádného přístupu se okresní přebor prostě hrát nedá a tato sezóna v okresním přeboru se bude těžko zachraňovat. Jiřice si jednoznačně výhru zasloužily, byly celý zápas lepším týmem.



Sestavy


SK Jiřice
R. Decastelo [-] - D. Vincenc [-] , P. Příhoda [-] , J. Plaček [-] , J. Dvořák [-] , M. Hájek [-] , T. Jůzl [-] , P. Novák [-] , M. Novák [-] , J. Vincenc [-] , V. Zach [-]

TJ Sokol Plačkov
V. Němec [-] - M. Jonáš [-] , P. Vašák [-] , L. Filínský [-] , J. Kašpar [-] , T. Vrána [-] , Z. Kratochvíl [-] , T. Huml [-] , L. Goldman [-] , Z. Štěpán [-] , F. Mottl [-]

Hráči zápasu: P. Příhoda - J. Kašpar .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - SADSKÝ Stanislav (N), KREJČÍ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Honza: Plačkov odjede z Jiřic bez bodu.
>
>
>
David: Opět za 1, tady není moc, co hodnotit. Plačkov více nehraje než hraje, výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích