0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 13:00

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiřice doma opět nevyhrály


Branky


20

Na hřiště do Jiřic zajížděl Ústrašín. Domácí chtěli doma konečně bodovat, ale v cestě jim stál těžký protivník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padl jeden gól

Ani ve třetím domácím utkání hraném netradičně v neděli hned po poledni se Jiřice nedočkaly výtězství, a to i nazvdory tomu, že Ústrašínu byly více než vyrovnaným soupeřem. Jiřičtí se snažili hrát konstruktivně od zadu, což se jim až na pár zaváhání také dařilo. Směrem dopředu to ale vázlo na obou stranách. Jiřice ze samostaného nájezdu nastřelili jen boční síť a Ústrašín střílel daleko mimo tři tyče. Vyjímkou byl až propadnuvší míč na přední tyči, který se dostal až k nohám ústrašínského R. Popelky a ten se zcela osamocený z bezprostřední blízkosti nemýlil. Do kabin se tak šlo za poločasového stavu 0:1.

Hosté si vítězství pojistili

I v druhém poločase pokračovalo vyrovnané střetnutí, které se odehrávalo víceméně ve středu hřiště. V ojedinělé šanci se zjevil pouze jiřický D. Vincenc. Tváří v tvář brnkáři Ústrašína, ale nedokázal protlačit míč do sítě. A tak domácí opět darovali branku Ústrašínu, který po vysokém presinku využil ztráty a následného přečíslení. Závěr zápasu už byla hra hodně kouskovaná a krom několika ostrých zákroků jiřických fotbalistů, které byly díky shovívavosti rozhodčího oceněny pouze žlutou kartou, se nic zavažného v prostoru před jednou či druhou brankou nestalo.

[www.skjirice.wbs.cz]



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč): Další zápas, který se určitě nechal vyhrát nebo se v něm minimálně dalo bodovat. Bohužel nám to nešlo hlavně směrem dopředu a proto jsme si nevytvořili mnoho šancí. Stejně tak soupeř si v ofenzivě nepočínal nijak oslnivě, ale vytěžil z minima maximu. Zároveň je třeba se soupeři omluvit za některé až zbytečně trdé zakroky v době, kdy už utkání bylo prakticky rozhodnuto.




Sestavy


SK Jiřice
O. Beránek [-] - M. Novák [-] , J. Jůzl [-] (46. O. Vitera [-] ) , D. Vincenc [-] , P. Příhoda [-] , L. Nesporý [-] , J. Dvořák [-] , M. Hájek [-] , P. Novák [-] (56. P. Koten [-] ) , V. Zach [-] , J. Vincenc [-]

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - D. Bílý [-] (78. T. Křech [-] ) , V. Šmíd [-] (57. S. Hrbek [-] ) , M. Šoula [-] (67. D. Starý [-] ) , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] (82. R. Musil [-] ) , P. Nápravník [-] , R. Popelka [-] , J. Kott [-] , M. Rod [-] , O. Habáň [-]

ŽK: 70. V. Zach , 74. P. Příhoda , 85. P. Koten , 89. M. Novák .
Hráči zápasu: R. Popelka , D. Rohovec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HOUSER Jiří - SADSKÝ Stanislav (N), NOVÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Drdla

Expert: Milan Zamrzla
Tip experta: výhra hostů

Ustrašín má na podzim zatím velice dobré (překvapivé) výsledky, Jiřice jsou na tom průměrně. Ustrašín si odveze plný počet bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích