Těsným výsledkem zdolala Zliv hosty ze Srubce


Branky


19

Zliv je prozatím na domácím hřišti v téhle sezóně stoprocentní a ve všech předchozích 4 utkáních nad soupeři dominovala. Hosté ze Srubce jsou na hřištích soupeřů průměrní, ale v posledních dvou zápasech neprohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas

Prvních dvacet minut prvního poločasu byli lepší domácí hráči a dokázali si také vytvořit několik šancí. V jedné z nich trefil domácí střelec T. Kučera tyč za zády hostujícího brankáře D. Koprny. V další akci byl opět domácí útočník, když šel sám na srubeckou branku, přehodil hostujícího brankáře, ale trefil se jen vedle brány. Po téhle pasáži začali fotbalisté Zlivi spíše nakopávat dlouhé míče, čímž se dostali do hry i hosté a také dokázali být nebezpečnými, ale pouze po domácí vápno, kde jejich akce většinou končily. Domácí brankář J. Remta si sáhl na míč v podstatě až těsně před odchodem do kabin, kdy hosté zahrávali standartní situaci z rohu velkého vápna a míč z téhle situace vyrazil na rohový kop. 

O těsné výhře rozhodla penalta

Průběh druhé půle prakticky kopíroval první poločas. Hosté si nevytvořili v jejím průběhu takřka žádnou vážnější šanci a přímou střelu na branku. Za zmínku snad jen stojí přímý kop R. Janouška, který ale mířil mimo tři tyče. Nejnebezpečnější tak byly snad jen standartní situace v podobě rohových kopů. Domácí se jediné branky v zápase dočkali v 76. minutě. Rohovému kopu předcházelo upozornění rozhodčímu od domácího hráče, že bývá pravidelně při těchto situacích svým osobním strážcem držený a je mu bráněno ve hře. Rozhodčí R. Granec se tedy na bránění hostujících hráčů zaměřil a po rozehrání rohu od M. Fürsta posoudil zákrok na nabíhajícího T. Kučeru jako nedovolený, načež odpískal pokutový kop. K němu se postavil většinou neomylný Jakub Slavík, ale trefil pouze brankáře D. Koprnu, který míč vyrazil pouze před sebe a domácí hráč už poté neměl problém dorážkou uklidit míč pod břevno hostující branky - 1:0. Na hostující straně byl ještě v 83. minutě vyloučen po druhé žluté kartě Tomáš Zimmel po faulu na domácího hráče.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Dnes jsme odehráli každopádně jeden z nejtěžších zápasů. První půlku úvodního poločasu jsme byli nebezpečnější a zbytek půle byl spíše vyrovnaný a odehrál se mezi oběma vápny. Rozhodně nám dnes uprostřed hřiště chyběl potrestaný R. Hanzal, který hru dokáže zrychlit a vytvořit přečíslení, protože nemáme typy hráčů, abychom mohli hrát na dlouhé nakopávané míče. Nebyl to žádný líbivý fotbal, ale spíše takový bojovný zápas proti zkušenému mančaftu se šťastným koncem pro nás. Se hrou spokojeni nejsme, ale se třemi body samozřejmě ano.




Místo: Zliv. Počet diváků: 76. Rozhodčí: Granec Robert - FÜRST Václav (N), TŮMA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 10. 2019 00:07
Hodnocení zápasu
19. 10. 2019 19:55
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 22:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 20:07

Tip: výhra domácích

Tipuji 6-2

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 11:39
Petr Kubát

Expert: René JANOUŠEK
Tip experta: výhra domácích

Tipnu si vítězství favorita na domácím velkém hřišti , ale budu rád, když to bude jinak :-)

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 09:00

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 14:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 10:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 08:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 06:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:56

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:31

Tip: výhra domácích