Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 15:00

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Jankova zvítězila nad Olešníkem "B"/Temelínem


Branky


20

Olešník "B"/Temelín chtěl potvrdit výhru z minulého týdne proti Zlivi a navíc potvrdit formu z posledních zápasů, ve kterých již třikrát za sebou nebyl poražen. Domácí hráči Jankova naopak v posledním kole nechali všechny body pod Perštátem, ale přes předchozí dvě výhry po sobě potřebovali body jako sůl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v první půli dokázali jednou skórovat

Od začátku utkání byl znát rozdíl v nasazení. Hráči Jankova se snažili napadat rozehrávku hostí a to se jim dařilo. Po nevydařeném odkopu hostujících fotbalistů v 10. minutě se domácí útočník Matěj Prediger na pravé straně zmocnil míče, obešel tři protihráče a ani gólmanovi Temelína O. Cihlovi nedal šanci - 1:0. Pak se hrálo více mezi vápny, než aby se rodily další šance. Poločas 1:0 odpovídal rozložení hry. 

Jankovští si výhru pojistili ještě 2 góly

Druhý poločas změnu stylu hry nepřinesl. Domácí byli aktivnější a temelínští nic nedokázali vymyslet. V 62. minutě střelec prvního gólu Matěj Prediger opět proměnil svoji šanci a domácí vedli 2:0. V 79. minutě hosté ještě dostali šanci, kdy po nedorozumění v domácí obraně skóroval hostující Miroslav Tressl - 2:1, ale to bylo opravdu vše, co hosté předvedli. V závěru utkání, kdy probíhala 86. minuta, ještě skóroval domácí Dominik Šindelář - 3:1 a takto i zápas skončil.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Matěj Prediger ( hráč ): Od první minuty jsme šli do zápasu s tím, že chceme 3 body, ale věděli jsme, že zápas bude náročný a bojovný. Od začátku jsme hráli náročný fotbal a po pár nevydařených šancích jsme se konečně dočkali v 10. minutě skórování na 1:0. Věděli jsme, že nesmíme povolit. Olešník měl několik velkých šancí, ale náš gólman nám držel čisté konto. Do druhé poloviny zápasu jsme šli s čistou hlavou a v 62. minutě se nám podařilo znovu skórovat na 2:0. Olešník stále bojoval a v 79. minutě se jim podařilo snížit skóre na 2:1, čímž zápas zdramatizoval. Dál se snažil vyrovnat skóre, ale díky naší týmové spolupráci se mu to nepodařilo a v 86. minutě jsme dali rozhodující vítězný gól. Bojovali jsme od začátku až do konce a ta dřina se vyplatila.

FK Olešník B / Temelín
Václav Havlíček ( hráč ): Když nevystřelíme na branku, gól nedáme. Když nedáme gól, nemůžeme vyhrát. Všechny fáze hry, obranou počínaje a útokem konče, měli hráči Jankova lepší. Neustále jsem si připadal, že jich je více. Vyhráli zaslouženě. Pokud ještě seženou vyššího gólmana, budou hrát o vyšší příčky. Můžeme jim jen poblahopřát a rychle zapomenout. V neděli nás čeká Borek a to může být dost zajímavé.



Sestavy



FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - T. Volf [-] , M. Tressl [-] , J. Pešek [-] , J. Fořter [-] , J. Kříž [-] , D. Szep [-] , M. Jaroš [-] , P. Vornay [-] , V. Havlíček [-] , P. Mach [-]

ŽK: 40. M. Kudláček - 38. P. Mach .
Hráči zápasu: P. Šindelář , M. Prediger .
Místo: Dubné. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Zevl Karel - PAVLÍK Michal (N), SLEPIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tak doufám, že se nám povede navázat na minulý zápas a odvezeme si 3 body, ale určitě to nebude jednoduché.