Letošní první domácí zápas Žabovřesky zvládly


Branky


19

Po úvodních dvou prohrách v sezóně hráči ze Žabovřesk zabrali a v minulém kole vysoko zvítězili na hřišti Úsilného. Tentokrát je čekala domácí premiéra v letošním ročníku a to proti fotbalistům Lokomotivy ČB "B". Ti zatím také nikterak neoplývají formou a hlavně disponují nejslabší ofenzivou v soutěži, když vstřelili ve 3 zápasech pouhé 3 branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené dvougólové vedení domácích hráčů

Začátek zápasu byl opatrný a šancí moc nebylo až do 29. minuty, kdy se domácí hráč Vlastimil Vácha dostal k odraženému balonu a z 35 metrů přeloboval gólmana hostů F. Havrdu - 1:0. Poté byli fotbalisté Lokomotivy ČB nějakou dobu otřeseni a domácí ještě trochu zabrali. Pavel Božovský si ve 41. minutě doběhl před vápno pro míč, milimetrově našel Pavla Pokorného na malém vápně a ten se hlavou trefil do protipohybu brankáře - 2:0. Ke konci poločasu měli i domácí hráči celkem štěstí, protože si hosté před brankou soupeře vyprodukovali dva závary, ale domácí brankář M. Škaroupka svůj tým podržel.

V závěru utkání domácí pojistili výhru

Druhý poločas už domácí fotbalisté hráli opatrněji, ze zajištěné obrany a snažili se soupeře trestat brejkovými situacemi. Asi v 70. minutě běželi domácí hráči tři na jednoho hostujícího obránce, ale J. Pilný nesehrál situaci dobře a své spoluhráče vystavil do postavení mimo hru, takže z téhle velké příležitosti nakonec nic nebylo. V 83. minutě se po ose T. Hála, Jan Hála a P. Pokorný dostal míč k Josefu Pilnému a ten vstřelil do prázdné brány definitivní pojistku na výhru mužstva ze Žabovřesk - 3:0. Po tomto gólu se zápas už jen v klidu dohrál.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Jan Hála ( hráč ): Tento zápas jsme chtěli určitě vyhrát, protože start soutěže nám úplně nevyšel. Chtěli jsme udělat radost také domácímu publiku, kteří na náš domácí zápas museli čekat tři týdny a myslím, že se vše povedlo. Lokáda se téměř k ničemu nedostala a zápas jsme si zkušeně pohlídali až do konce. Byl to dobrý týmový výkon a chtěl bych pochválit celý tým, který makal na 110%. Doufám, že v těchto výkonech budeme pokračovat i nadále.




Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - O. Houdek [-] , J. Hála [-] , J. Hüttner [-] , P. Pokorný [-] , L. Houdek [-] , J. Lapeš [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , P. Božovský [-] , T. Hála [-]

TJ Lokomotiva ČB B
F. Havrda [-] - P. Kamiš [-] , D. Švarc [-] , R. Fošum [-] , J. Petrou [-] , J. Weinreb [-] , T. Kadlec [-] , T. Choutka [-] , Š. Sahan [-] , J. Zýka [-] , J. Bobek [-]

ŽK: 46. J. Hála , 80. J. Pilný - 50. J. Weinreb , 71. J. Petrou .
Hráči zápasu: P. Pokorný , V. Vácha .
Místo: Žabovřesky. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Pileček Josef - ŠTANDA Rudolf (N), ZAJÍČEK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 9. 2019 20:12
Hodnocení zápasu
Petr Kubát

Expert: Petr MAXA
Tip experta: výhra domácích

Tady jednoznačně přeji "Žabákům", kterým sice bude chybět spielmachr Formánek, ale věřím, že pod taktovkou zkušených T. Hály a V. Hrabčáka dovedou zápas do vítězného konce - tip 3:1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích