0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda opět zvítězila, tentokrát veze body ze Srubce


Branky


18

Srubec před dnešním zápasem patřil k týmům, které ještě od začátku sezóny nepoznaly porážku, ale na domácím hřišti jej čekal těžký zápas s nováčkem z Dobré Vody, který se po úvodní porážce pozvolna rozjíždí a zaznamenal dvě domácí výhry za sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení hostujícího týmu

Zápas, ve kterém šlo o to, kdo bude po derby výše v tabulce nabídl hned od začátku bojovnou a nervózní podívanou. Ze začátku utkání měli hostující svěřenci trenéra J. Dejmala více ze hry a dostali se i do několika šancí, ale branku ne a ne trefit. V 15. minutě se k odraženému míči po rohovém kopu dostal hostující Tomáš Valenta a z half voleje trefil s pomocí teče domácího obránce dolní roh branky a nachytal jinak dobře chytajícího brankáře D. Koprnu - 0:1. Tempo hry bylo nadále stejné a Dobrá Voda měla mírně navrch. I domácí začali mít více šancí a hrozili ze standardních situací. V 41. minutě jedna z šancí domácích vyústila po nedovoleném zákroku na R. Hálka až v penaltový zákrok, avšak hostující brankář J. Pauer si s pokusem R. Janouška dokázal poradit a udržel jednobrankové vedení svého týmu. Což domácí mrzelo o pár minut později, kdy se potvrdilo rčení needáš - dostaneš. Ve 44. minutě těsně za vápnem dostal k míči opět Tomáš Valenta a umístěnou střelou do levého horního rohu zvýšil náskok Dobré Vody - 0:2.

Druhý poločas se utkání hlavně dobojovalo

Ve druhé půli chtěli domácí vyrovnat, ale na jejich hře se to nikterak neprojevilo, šance byly stále na obou stranách, ale gólová už nebyla ani jedna. Druhý poločas už byl zápasem spíše o tvrdých soubojích, které často končily strkanicemi a hádkami. Když rozhodčí zápas ukončil, oba týmy byly rádi, že odešli po svých. Jinak ale hostující mužstvo ze zápasu vytěžilo maximum a odváží tak ze Srubce všechny 3 body, nutno podotknout, že po zásluze.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek ( hráč ): My jsme v tomto zápase neměli potřebnou kvalitu díky dobře organizované hře Dobré Vody. Rukopis zkušeného trenéra Jindřicha Dejmala se projevil hlavně při bránění. Hosté byli snad po každé ztrátě v sedmi lidech za balonem a to byl jejich klíč k úspěchu. My bychom tentokrát nedali branku, ani kdyby se hrálo ještě hodinu.. Gratuluji soupeři ke třem bodům.




Sestavy


TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - J. Mužík [-] , R. Candra [-] , J. Jindra [-] , T. Zimmel [-] , D. Budějcký [-] , K. Kubíček [-] , P. Kalina [-] , R. Janoušek [-] , J. Hekrdla [-] , J. Hanousek [-]

SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - T. Valenta [-] , A. Novák [-] , K. Klíma [-] , J. Marek [-] , D. Hostek [-] , P. Nekola [-] , P. Choboda [-] , C. Novotný [-] , Z. Frolík [-] , T. Kratochvíl [-]

ŽK: 57. T. Zimmel - 23. K. Klíma , 33. T. Valenta , 69. J. Marek , 88. F. Novák .
Hráči zápasu: J. Pauer , T. Valenta .
Místo: Srubec. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Petr MAXA
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnané utkání, kde si tipnu díky domácímu prostředí mírně favorizovat Srubec, za který se gólově prosadí Renda Janoušek - tip 2:1

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza