3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strakoničtí mladíci předvedli nejlepší výkon sezóny a po zásluze berou všechny body


Branky


21

Junior potřeboval rychle zapomenout na výprask v Olešníku. Do Strakonic však přijel sebevědomý soupeř, který nedává body lacino. Domácí však potřebovali nutně bodovat, zápas se jim mimořádně povedl a získané body pro ně mají cenu zlata. Hosté působili matným dojmem a krom úvodu druhé půle se pořádně do zápasu ani nedostali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dlouho zastřelovali, gól do šanty je přiblížil k vítězství

Tento domácí zápas se mladíkům z Junioru vydařil jak bodově, tak i výsledkově a navíc i herně. První, kdo se dostal k ohrožení branky, byl hostující Hegenbart, když s jeho střelou z vápna měl Lízal velkou práci. V 19. minutě vypustil jedovku z vápna domácí Zelenka a neméně bravurně stačil vyrazit hostující gólman Hřebejk. Ve 35. minutě byl rychlý brejk Mášky zakončen střelou, pohotový Hřebejk ji vytěsnil na roh. Ve 37. minutě další pěkná střela Zelenky a opět spolehlivý zásah Hřebejka. Ve 45. minutě už ale udeřilo – povedená akce, kterou si sám rozjel Bálek, rozehrál do strany Máškovi, který dal do vápna prudký balon a na konci byl Bálek s přesným zakončením – 1:0.

Hosté nevyužili převahu v úvodu druhé půle, Junior dvěma pěknými zásahy pak pečetil svou výhru

Druhý poločas začali hosté ve velkém stylu a na dlouhých 20 minut uzamkli domácí na vlastní polovině, ale do gólovky se dostali pouze jednou, když v 59. minutě po rohovém kopu Hovorka hlavou překonal domácího Lízala, ale na brankové čáře zaskočil M. Kostka. V 70. minutě šli sami na jednoho obránce domácí Němeček s Bálkem, ale do zakončení se nedostali. O minutu později si to vynahradili, když Bálek rozehrál ze strany trestný kop a hlavička Němečka zapadla za záda Hřebejka  - 2:0. V 75. minutě šel Němeček sám na Hřebejka, ale kličku mu brankář vystihl. V 76. minutě dobře rozehraná akce, na jejímž konci na vápně nalil ke střele Petráň Němečkovi a jeho přesně mířenou střelu Hřebejk s námahou vytěsnil na rohový kop. Po rohovém kopu podnikli hosté rychlý brejk, ale Listopad nedokázal z malého vápna trefit branku. Nádherný moment přišel v 79. minutě, kdy Boukalík z 30 metrů chytře přeloboval  Hřebejka v bráně hostí a dává na konečných a zasloužených -  3:0.

 

Autor: Jiří Cibulka



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - M. Kostka [-] , M. Říha [-] , M. Šrámek [-] , J. Zušťák [-] (54. M. Boukalík [-] ) , J. Máška [-] (72. D. Petráň [-] ) , L. Němeček [-] (84. L. Moudrý [-] ) , T. Zelenka [-] , D. Bálek [-] , V. Peroutka [-] , R. Kočí [-]

SK SIKO Čimelice
T. Hřebejk [-] - P. Hovorka [-] , D. Varhan [-] (46. T. Rambous [-] ) , J. Sigmund [-] , R. Převrátil [-] , M. Káš [-] (73. M. Nekl [-] ) , P. Listopad [-] , V. Hegenbart [-] , K. Řezáč [-] (73. J. Mezera [-] ) , M. Bednařík [-] , L. Jizba [-]

Hráči zápasu: D. Bálek , L. Němeček - T. Hřebejk .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: Krauskopf Jiří - PETERKA Marek, MACKO Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 09:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 22:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 13:55

Tip: výhra hostů