1:1
(1:0)
74. M. Carda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:30

6.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas vítěze neměl, nevyhráli ani hráči, ani fotbal


Branky


22

Zápas nabídl snad vše, jen ne fotbal. Domácí potvrzovali, proč se jim tak těžko dávají góly, Osečtí asi neměli zcela svůj den a mohli hrát jen to, co jim domácí dovolili. Z této kombinace se sotva mohla zrodit nějaká ofenzivní podívaná a diváci mohli být rádi, že alespoň padly nějaké branky. Kaňkou na utkání je zranění hostujícího J. Hocha, který musel být odnesen na nosítkách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z mírné převahy dokázali domácí vytěžit úvodní gól, moc fotbalové krásy však k vidění nebylo

Po celý zápas se výrazně jiskřilo od kopaček. A co utkání postrádalo na kráse, to hráči obou celků doháněli někdy až přílišným důrazem. O tom svědčí několik vynucených střídání. Hostující Hosnedl se musel za hřiště poroučet již v 17. minutě. Úvod zápasu byl oboustranně nepřesný, žádné z mužstev se nemohlo dostat do kloudné šance. První výraznější střelu na bránu vyslali Jankovští v 9. minutě, M. Budoš se vymrštil a vyrazil střelu na roh. Po jeho exekuci se nejvýše do vzduchu vyšplhal M. Popelka, ale hlavou vysoko přestřelil. Domácí měli nadále územní převahu, leč k ohrožení hostující branky se dostávali výjimečně. Ve 20. minutě se osmělili i hosté, po rychlém kontru po pravé straně se míč potuloval napříč pokutovým územím, ale žádná noha na něj nedosáhla. Hostům chyběl krok k zakončení. Ze zajímavé pozice z rohu malého vápna hlavičkoval ve 22. minutě M. Kolár, ale zařízení netrefil. V 24. minutě domácí ale přeci jen svou mírnou převahu přetavili v gól. T. Smékal dostal od hostujících obránců dostatek času, aby mohl dorazit do sítě svou vlastní střelu, kterou napoprvé Budoš vyrazil - 1:0. Radost domácích fans byla veliká a hrací plochu v blízkosti branky zasypali konfetami. Hosté se stále nemohli dostat do tempa a hra se i nadále odvíjela před jejich šestnáctkou. Po důrazném souboji s M. Krejčím zůstal ve vápně s tržnou ránou na hlavě ležet T. Smékal. Za tento souboj Krejčí posléze obdržel žlutou kartu, Smékal se po ošetření vrátil do hry se slušivou čelenkou v klubových barvách. Hosté si střeleckou příležitost vypracovali až v samotném závěru první půle, ale stála za to. J. Říský pronikl do vápna, ze dvou obránců udělal statisty a z úhlu zamířil na zadní tyč, střela jen o milimetry minula bránu. Tato akce byla tečkou za první půlí.

Druhá půle místy připomínala gladiátorské souboje

Pokud někdo doufal, že se obraz hry v druhé půli změní, těžce se zmýlil. Oba celky se předháněly v tom, kdo předvede více nepřesností. Hra byla rozdrobená do mnoha faulů a věčné diskuse nebraly konce. Hráči byli evidentně nervózní a podráždění. Je takřka s podivem, že nikdo neodešel do sprch před koncem zápasu. V 52. minutě byli hosté blízko vyrovnání. J. Říský si nejvýše naskočil na centr po zahrání standardní situace, ale zády k bráně nedokázal přesně zacílit. Domácí hrozili z rychlých brejků, ale žádný nedokázali dotáhnout do nějaké šance. V 62. minutě se po zahrání standardní situace skácel na zem hostující J. Hoch a musel být odnesen na nosítkách. Pravděpodobně nevydržel nějaký úpon. Hosté se úspěchu nakonec přeci jen dočkali. Snad jejich první střela v zápase mezi tyče skončila gólem. V 74. minutě se v nepřehledné situaci v pokutovém území po rohovém kopu nejlépe zorientoval M. Carda a zblízka posla míč pod břevno - 1:1. V samém závěru mohli domácí zvrátit vítězství na svou stranu. Brankář Budoš podběhl dlouhý nákop a před prázdnou bránou se najednou ocitli tři jankovští hráči. Ale jediný hostující obránce dokázal míč odkopnout do bezpečí. Zápas tedy skončil remízou a vzhledem k průběhu zápasu asi i zaslouženou.

 

Za fotografie k utkání děkujeme Natálii Kočerové



Sestavy


SK Jankov
M. Hučík [-] - L. Fajtl [-] , F. Lošek [-] , M. Popelka [-] (46. J. Honner [-] ) , V. Bürger [-] - P. Klíma [-] , M. Kollár [-] , M. Kroneisl [-] , M. Rytíř [-] , M. Lovička [-] - T. Smékal [-] (70. J. Šebelka [-] )

TJ Osek
M. Budoš [-] - L. Blatský [-] , D. Říský [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] (62. R. Kuneš [-] ) , S. Hosnedl [-] (17. J. Lávička [-] ) , J. Kinkor [-] (90. J. Hájek [-] ) , J. Benda [-] , P. Rybák [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

ŽK: 46. V. Bürger , 56. T. Smékal - 30. M. Krejčí , 37. J. Říský , 64. J. Lávička , 90. L. Blatský .
Hráči zápasu: T. Smékal - M. Carda .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: Krčín Jan - BROM Josef, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Karel Korec

Expert: Václav Křišťál
Tip experta: remíza

Osek hraje venku odvážně, bere body domácím. Jankov sice góly nedostává, ale taky málo dává

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů