2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:30

6.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskře do poslední dobou venku moc nejde, přenechali všechny body nadšeně hrajícím domácím


Branky


22

Junior v minulém zápase získal svůj první bod a v šestém kole si dokonce vyšlápl na tým z popředí soutěže. Hosté v druhé půli nepodali dobrý výkon a v konečném součtu to znamená první vítězství Junioru v soutěži. Třeboňští nezvládají závěry zápasů, již podruhé v krátké době obdrželi rozhodující gól v posledních minutách zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třeboňští měli více ze hry, ale srážela je nulová produktivita

První dvacetiminutovka patřila hostům, kteří dominovali na míči, ale branku ohrozili pouze jednou, a to hned v první minutě. Po vyhraném souboji před šestnáctkou se míč dostal k Navrátilovi, který utěšenou střelou nechal vyniknout Lízala. Ten s obtížemi vytáhl jeho pokus na roh. Po této dvacetiminutovce se hra začala vyrovnávat. Ve 25. minutě si domácí  T. Kostka zblízka prohlédl žlutý kartónek v ruce rozhodčího. Z následné standardní situace hosté srovnali. Dlouhý centr doletěl do pokutového území, kde se ve skrumáži nejlépe zorientoval jeden z třeboňských hráčů a dotlačil míč do sítě. Ke smůle hostů se však praporek rozhodčího vymrštil vzhůru a jejich radost neměla dlouhého trvání – ofsajd. Ve 30 minutě měl Skála v brance veliké starosti se skákavou a ne příliš prudkou střelou J. Mášky a jen se štěstím ji vyrazil na tyč. Ve 35 minutě dobře mířený trestný kop Fraňka snad z 30 metrů dokázal Lízal  zlikvidovat. Ve 45 minutě měli obrovskou příležitost hosté, když K. Holzepl postupoval sám z půlky na Lízala a tísněn domácím obráncem zakončil těsně vedle branky.

Ani vyrovnávací gól domácí nesrazil a po srdnatém výkonu dokázali v závěru zápasu urvat tři body

Celý druhý poločas jsem byl Junior aktivnější než hosté. V 55. minutě předvedl krásnou  individuální akci Němeček,  od půlící čáry prošel přes tři hráče, přihrál do vápna T.Kostkovi, který šel do skluzu s hostujícím brankářem a odražený míč zasunul do zcela prázdné branky Máška -  1 : 0. Marně hosté reklamovali faul na jejich brankáře. V 59. minutě hostující Průcha z hranice vápna pálil těsně vedle. Prakticky z protiútoku se Bálek dostal do velmi slibné příležitosti uvnitř pokutového území, ale placírkou poslal míč těsně vedle. V těchto fázích zápasu akce střídala akci a gól byl opravdu na spadnutí. V 61. minutě po kombinaci na hranici pokutového území vyslal T. Kostka do šance Máška a jeho dobře mířenou přízemní střelu Skála vyrazil na roh. V 65. minutě ale uhodilo na druhé straně. Dlouhý centr do vápna našel hlavu M. Průchy, který nikým neobtěžován ranou do protipohybu brankáře srovnal – 1:1. Domácí obránci mu pro jeho akci poskytli luxusní prostor.  Pro domácí to byl vzhledem k průběhu druhé půle tvrdý direkt, ale nevzdali se a vrhli se do boje o první body. Hostům ale pootevřeli zadní vrátka ve své obraně a ti jich zhusta využívali k nebezpečně vyhlížejícím kontrům. Junior se i nadále tlačil do brány a byl za svou snahu a vůli odměněn. V 84. minutě Juhaňák vystřelil z vápna a jeho střelu tečoval hostující obránce k M. Šrámkovi, ten napoprvé Skálu nepřekonal, ale byl první u dorážky a z té se již nemýlil a vystřelil tak domácím první plný bodový zisk v sezóně – 2:1.

 

Autor: Jiří Cibulka



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - M. Kostka [-] , M. Říha [-] , M. Šrámek [-] , J. Máška [-] (89. M. Čapek [-] ) , D. Petráň [-] (71. L. Moudrý [-] ) , T. Kostka [-] (90. M. Boukalík [-] ) , L. Němeček [-] , T. Zelenka [-] , D. Bálek [-] (78. D. Juhaňák [-] ) , V. Peroutka [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - F. Navrátil [-] (73. M. Pancíř [-] ) , D. Doležal [-] (46. T. Lonsmín [-] ) , V. Týnavský [-] , T. Tůma [-] , M. Franěk [-] , J. Kubata [-] , M. Průcha [-] , K. Holzepl [-] (80. M. Cimerhanzl [-] ) , J. Matoušek [-] (53. J. Vranovský [-] ) , P. Koktavý [-]

ŽK: 11. M. Říha , 24. T. Kostka , 57. T. Zelenka , 90. L. Lízal - 25. M. Průcha , 66. J. Kubata , 80. P. Koktavý .
Hráči zápasu: L. Lízal , L. Němeček - M. Průcha .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: Ondřej Adam - KAŠTÁNEK Libor, LEPIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Karel Korec

Expert: Václav Křišťál
Tip experta: výhra hostů

Věřím tentokrát hostům, viděl jsem je před soutěží, podobně jako Krumlov, v první trojce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů