Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union uštědřil Vochovu debakl kola, navíc představil zvučnou posilu!


Branky


13

15. kolo městského přeboru bylo hodně bohaté na góly. Zrodily se v něm i dva devítigólové příděly. Nejvyšší vítězství si připsal plzeňský Union, který deklasoval Vochov 9:1. Za domácí nastoupila i posila s více než stovkou prvoligových startů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Union dominoval, nerozhodilo ho ani snížení

Zmíněnou posilou Unionu je obránce Tomáš Hájovský. Zkušený fotbalista v kariéře nastupoval například za Plzeňskou Viktorii a Příbram a v nejvyšší soutěži si připsal celkem 117 startů. Naposledy působil ve třetiligových Domažlicích. 

 

I s Hájovským v sestavě domácí od začátku ovládali hru. Vedení se ujali už ve 3. minutě, kdy střílený centr Petra Šimany dopravil do sítě Petr Kutný. V 15. minutě se Kutný proměnil pro změnu v nahrávače, po jeho nabídce zvýšil Martin Seidl. Union měl převahu i nadále, ale ve 30. minutě přišla ztráta míče, po níž následovala přihrávka za obranu. Rychlonohý Jan Fiala byl u balónu dříve než vybíhající brankář Stuchl, udělal mu kličku a poslal míč do prázdné brány. Domácí se však nenechali rozhodit a do přestávky rozhodli zápas dalšími třemi zásahy. Na 3:1 zvýšil po Seidlově přihrávce Adam Hořánek. Stejný hráč pak přihrál v závěru parádní fotbalové akce s několika podařenými nahrávkami na další gól Petrovi Šimanovi,  a těsně před přestávkou také Petrovi Kutnému – 5:1.

 

Union skóroval ještě čtyřikrát, trefil se i Hájovský

Ve druhém poločase byl k vidění podobný obraz hry. Domácí soupeře nadále přehrávali a přidávali další zásahy. Účet druhé půle otevřel Jan Jindra, kterého našel Šimana. Na 7:1 zvýšil Michael Haase, který se prosadil po minutě na hřišti, když dorazil do brány brankářem vyraženou střelu Jindry. V 85. minutě se při premiérovém startu v dresu Unionu zapsal mezi střelce i Tomáš Hájovský, jenž si na zadní tyči zpracoval míč po rohovém kopu Martina Hořánka a zakončil přesně. O minutu později pak uzavřel skóre na 9:1 Michael Haase.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí mužstva): Sešli jsme se v téměř ideální sestavě a bylo to hodně znát. Po celý zápas jsme jasně dominovali, soupeře jsme nepustili skoro k ničemu, až na jeden brejk, který Vochov proměnil a dal nám tak jediný gól. Až ve druhém poločase si náš gólman připsal asi dva zákroky, jinak se celý zápas nudil. Samozřejmě nám taky hodně pomohla nová posila, stoper Tomáš Hájovský, který skvěle dirigoval obranu a středem hřiště tak neprošlo vůbec nic.




Sestavy


TJ Union Plzeň
V. Stuchl [-] - T. Rojík [-] , T. Hájovský [-] , A. Sýkora [-] , P. Šimana [-] - P. Kutný [-] (56. K. Kotrč [-] ) , P. Šimana [-] , M. Hořánek [-] , J. Jindra [-] - M. Seidl [-] (70. M. Haase [-] ) , A. Hořánek [-] (60. Z. Chmelík [-] ) -

SK Vochov 1930
J. Baranský [-] (17. O. Martínek [-] ) - V. Vilímek [-] (46. S. Vukovič [-] ) , J. Řehák [-] , M. Ausberger [-] , . Koželuh [-] , J. Uxa [-] , M. Klement [-] , J. Fiala [-] (57. D. Stránský [-] ) , B. Demali [-] (60. K. Bečka [-] ) , M. Rada [-] (46. M. Šulaj [-] ) , O. Tržil [-]

ŽK: 35. P. Šimana - 36. J. Řehák .
Hráči zápasu: A. Hořánek , T. Hájovský , P. Kutný .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: Švantner František - ADAMČÍK Miroslav, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Union bude chtít doma napravit zaváhání z předchozího kola a proti Vochovu bude brát 3 body.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích