Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Stropnice remizovala s Hlubokou "B"


Branky


16

Sestupem ohrožená Horní Stropnice přivítala na svém hřišti rezervní tým Hluboké, která se pohybuje v klidných vodách středu tabulky. Domácí mužstvo se potýká na jaře s herní krizí podobně jako na podzim a z doposud odehraných jarních zápasů ještě nezvítězilo, přičemž poslední 3 utkání odcházeli stropničtí ze hřiště jako ti poraženi. Podobně se trápí i hostující tým, který stejně tak poslední své 3 duely prohrál a na jaře ze 7 zápasů získal body jen za 2 vítězství. Rezerva Hluboké v podzimním vzájemném duelu zvítězila na domácím hřišti 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí první půli vyhráli

První šanci utkání si připsali domácí hráči, když ve 3. minutě vyslal na hostující branku dalekonosný střelecký pokus M. Bašta, se kterým si ale brankář O. Brůha poradil. V 10. minutě se od rohového praporku dostal k centru opět M. Bašta, který hosté odvrátili na vápno. Tam míč získal D. Chovanec, posunul si jej do vápna, ale hostující brankář včas vyběhl a domácí hráč už jej pouze nastřelil. Následoval rohový kop, po kterém se hlavou dokázal prosadit M. Tošner, ale trefil pouze břevno, od kterého se míč odrazil pouze na brankovou čáru. Ve 13. minutě se také připomněli hostující hráči, když J. Procházka střílel zpoza vápna, ale domácí brankář s jeho střelou neměl problém. V 16. minutě vybojoval míč J. Kunágl, poslal průnikovou přihrávku M. Baštovi, který šel sám na brankáře O. Brůhu, jenž vyběhl a odrazil balon na vápno, kde dobíhal Michal Fajfrlík a skákavý míč už snadno nasměroval do prázdné branky - 1:0. V 21. minutě zahrávali hosté standartní situaci, kterou si vzal na starost M. Jankovský, ale jeho tvrdou umístěnou střelu vyrazil domácí brankář P. Brousek dobrým zákrokem na rohový kop. V 25. minutě byli nebezpeční opět domácí, když R. Brousek přihrál R. Valíčkovi, ale jeho střelu brankář O. Brůha skvěle nohou vyrazil na další rohový kop. Ve 29. minutě se po kombinaci několika domácích hráčů dostal míč do vápna k Dominiku Chovancovi, který střelou po zemi překonal hostujícího brankáře - 2:0. Ve 32. minutě ztratili domácí hráči balon na útočné polovině, z protiútoku přišel centr z pravé strany, který hostující hráč na přední tyči netrefil, ale na té zadní už číhal nehlídaný Martin Čuhaj a nedal domácímu brankáři šanci - 2:1. V 41. minutě odcentroval z rohu vápna M. Tošner, v pádu se do zakončení z první opřel R. Valíček, ale branku těsně minul. 

Hosté se dočkali vyrovnávacího gólu i vyloučení

Na začátku druhé půlky zakombinovali M. Tošner s J. Kunáglem, jenž ve vápně míč dloubl na malé vápno, kde byl osamocený M. Bašta, který bohužel pro domácí vysoko přestřelil. V 55. minutě se přes jednoho domácího hráče dokázal uvolnit M. Jankovský, jehož střelu zblokoval J. Holej a stejně tak to dopadlo i po další dorážce hostujících hráčů. V 64. minutě přiletěl centr do domácího vápna, kde na zadní tyči zakončoval hostující útočník K. Vácha, ale jeho pokus vykryl tělem dobře u tyče postavený R. Valíček na roh. V 66. minutě zahrávali hosté po faulu J. Holeje další standartní situaci z cca 22 metrů a další nebezpečný pokus k tyči M. Jankovského musel krýt domácí brankář. V 75. minutě zahrávali hosté rohový kop, který odvrátil na přední tyči M. Fajfrlík, ale míč se dostal k Josefu Procházkovi, který prostřelil po zemi shluk hráčů a srovnal stav zápasu - 2:2. V 85. minutě se negativně do statistik zápasu zapsal hostující hráč František Brom, který po dalším nevybíravém zákroku, v tomto případě na J. Kunágla, obdržel druhou žlutou kartu v zápase a následovně tedy kartu barvy červené. Po kombinaci na vápně se v 87. minutě dostal před hostující brankáře domácí M. Tošner, ale O. Brůha předvedl další důležitý zákrok. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek ( domácí fans ): Dnes to bylo ztracené vítězství, protože kdyby první poločas skončil v poměru 5:1, nikdo by nemohl říct půl slova. Bohužel na kdyby se nehraje, ve druhé jsme se zbytečně zatáhli a dostali jsme vyrovnávací gól, ale sami jsme už žádný nedokázali přidat. Pro nás určitě další zbytečná ztráta na domácím hřišti.




Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Brousek [-] - J. Maršálek [-] , R. Brousek [-] , D. Chovanec [-] , J. Kunágl [-] , M. Tošner [-] , R. Valíček [-] , J. Holej [-] , J. Haňur [-] , M. Fajfrlík [-] , V. Bušta [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
O. Brůha [-] - J. Štabrňák [-] , M. Čuhaj [-] , J. Procházka [-] , M. Kudrle [-] , J. Rubick [-] , K. Vácha [-] , O. Krátký [-] , F. Brom [-] , P. Tůma [-] , J. Hrouz [-]

ŽK: 28. M. Fajfrlík , 80. R. Brousek - 28. J. Procházka , 72. F. Brom , 74. J. Hrouz . ČK: 85. F. Brom .
Hráči zápasu: P. Brousek , M. Fajfrlík - O. Brůha , M. Čuhaj .
Místo: Horní Stropnice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Jan JINDRA
Tip experta: remíza

Hluboké se nedaří a Stropnice hraje o záchranu, takže můj tip je, že zápas skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů