Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká "B" si vcelku lehko doma poradila s týmem Žabovřesek


Branky


19

V 17. kole OP dorazil na Hlubokou k souboji s domácí rezervou tým Žabovřesek. Podzimní vzájemný remízový zápas napovídal, že by souboj mohl být vyrovnaný. Začátek jara ale naznačil, že by mírným favoritem měli být přeci jen domácí hráči. V úvodních třech kolech prohráli dva zápasy na hřištích soupeřů a v domácím zápase s Rudolfovem "B" zvítězili. Za to hosté ještě nebodovali v žádném jarním zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba hostujícího brankáře dostala domácí tým do vedení

Do zápasu hosté vstupovali s tím, že už konečně zkusí zlomit nezdary z úvodních kol a získají nějaké ty body, i když je nečekal snadný soupeř, který v sezóně ještě nepoznal na domácí půdě hořkost porážky. I přesto poctivou prací a bojovností drželi hosté s favoritem krok a k velkým šancím rezervu Hluboké nepouštěli. První poločas se hrál spíše mezi vápny bez velkých šancí na obou stranách. Přeci jen ale jedna branka padla a měli ji na svědomí domácí hráči. Stalo se tak po chybě hostujícího mladého brankáře V. Eliáše, který v 17. minutě podcenil rozehrávku rohového kopu od Karla Štabrňáka, kdy podběhl jeho centrovaný míč a ten zapadl přímo do branky - 1:0. Do poločasu se z dalších šancí gólu ani jeden tým už nedočkal.

Karel Štabrňák dokázal zkompletovat hattrick

Po přestávce bylo na hostujících hráčích vidět odhodlání, že chtějí rychle vyrovnat a držet tak krok se soupeřem. Ovšem po několika střídáních obdrželi další gól. V 55. minutě doletěl od domácích centr do vápna, hosté odhlavičkovali jen před vápno kde už číhal domácí střelec zápasu Karel Štabrňák a zkušeně placírkou kolem hráčů zakončil do horního rohu branky V. Eliáše - 2:0. Hostujícímu celku se ale podařilo rychle snížit, když v 60. minutě po centru do vápna a závaru v něm se nejlépe zorientoval Pavel Pokorný - 2:1. Ovšem rozdíl jednoho gólu netrval dlouho, protože po souboji V. Hrabčáka s domácím hráčem ve vápně odpískal rozhodčí pokutový kop. Zodpovědnost na sebe vzal Karel Štabrňák, který tak mohl zkompletovat hattrick, což také tak v 60. minutě zápasu učinil a domácí šli opět do dvoubrankového vedení - 3:1. Hosté už pak hru otevřeli, čímž dali domácím hráčům prostor pro brejky. Jednoho z nich také do konce zápasu domácí ještě využili a Karel Jonáš dal výsledku konečnou podobu - 4:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): Musím uznat, že z jarních zápasů jsme odehráli to nejlepší a doufám, že brzy budeme také získávat body. Trochu nám chybí klid a kvalita ve finální fázi, to se snad ale už brzy zlomí, nejlépe hned teď doma proti Neplachovu. Nikdo nechce pomýšlet, že by se spadlo, proto uděláme všechno, abychom se zachránili. Naši ultras si záchranu zaslouží.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
M. Hrtus [-] - L. Adam [-] , P. Salva [-] , K. Štabrňák [-] , K. Jonáš [-] , M. Čuhaj [-] , F. Brom [-] , V. Marek [-] , J. Procházka [-] , M. Kolář [-] , M. Kudrle [-]

TJ Sokol Žabovřesky
V. Eliáš [-] - P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , J. Hála [-] , L. Formánek [-] , J. Zelenka [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , P. Božovský [-] , T. Hála [-] , J. Horský [-]

ŽK: 12. J. Horský , 54. P. Pokorný .
Hráči zápasu: K. Štabrňák , K. Jonáš .
Místo: Hluboká nad Vltavou.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Jaroslav HRUŠKA
Tip experta: výhra hostů

Očekávám vyrovnaný zápas, ze kterého nakonec vyjdou hosté jako vítězové a získají první jarní body. Hluboká si připíše první domácí porážku v sezóně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích